Trucuri cu… uscătorul de rufe!

E o idee pe cât de amuzantă, pe atât de ieșită din tipare, menită să vă scoată din zona de confort dar și să vă stimuleze propria imaginație și creativitate, doar privind în jurul vostru!

Garsonierele cu suprafață redusă sau mansardele pentru tineri, chiar și camerele de cămin studențesc sau bucătăriile de vară pot câștiga spațiu util prin câteva variante de reutilizare a unor obiecte.

Uscătorul de rufe pentru calorifer șomează în extrasezon! În loc să ocupe spațiu degeaba și să se încarce de praf sau de rugină, se poate transforma într-o măsuță de cafea sau chiar de gustare, agățat de caloriferul din bucătărie sau cameră. Cu puțină creativitate, bucătăria cât un timbru poate căpăta și un strop de culoare, dacă aceleași cârlige de prins rufele prind plicurile cu condimente, iar deasupra, pe o tavă, se pot odihni tacâmurile sau șervețelele! Fiind un raft suspendat, nu încurcă, ci descurcă, adăugând și o notă personală oricât de colorată alege fiecare. Varianta e de folos și la bucătăria de vară sau de terasă, cu prindere reglabilă de insulă sau de blatul de lucru.

Același uscător se transformă și într-o amuzantă măsuță de lucru pentru laptop, dar și într-un șevalet, cu cea mai bună expunere la lumina zilei, dacă este folosită și bucata pentru extindere, iar întreg ansamblul se atașează direct de fereastra deschisă larg să intre soarele de vară! Aceleași cârlige colorate pot prinde pânza de pictură, coala de desen sau de schițe tehnice!

Sper să vă fie utile aceste trucuri pentru spațiu redus dar și pentru o mai bună funcționalitate a obiectelor cumpărate inițial doar pentru a fi utilizate țintit. E o provocare la originalitate și inventivitate, așa că dacă ați descoperit și alte moduri de reutilizare a obiectelor din jurul vostru, vă invit să le împărtășiți cu cititorii mei. Sigur vor fi publicate și promovate!

Share: