Romantism la maxim cu o vază… comestibilă!

A fost luna iubirii a continuat cu mărțișorul și Ziua Femeii dar sunt tot timpul destule ocazii să îți surprinzi partenera sau partenerul de viață cu un gest romantic deloc costisitor dar ingenios și foarte amuzant. De fapt, acest mic secret pe care îl afli îți va da și un subiect de conversație care va dezmorți imediat atmosfera, dacă din emoție îți găsești cuvintele mai greu!

Este o soluție pe care o vei folosi ori de câte ori vei dori să aduci un plus de originalitate şi culoare în decorarea unei mese speciale cu care să impresionezi persoanele apropiate, venite să se bucure de invitația ta la… ceva bun. Este o idee valabilă atât la mesele festive organizate în interiorul casei, dar și la cele pe care abia aștepți să le aranjezi în aer liber, imediat ce vremea îți permite!

În astfel de ocazii speciale, este absolut firesc să vrei flori în vaze. Acestea reușesc de fiecare dată să sublinieze un gest frumos, romantic dar și să aducă un plus de culoare naturală și de veselie întregii mese. Totuși, în unele situaţii, o vază în mijlocul mesei fie ți se pare ceva banal, fie ocupă locul şi împiedică musafirii să se privească în timp ce conversează, iar o cină romantică presupune și acea vorbire… față către față cu omul drag, așa că nu trebuie să renunţi la flori, ci doar să le schimbi poziţia verticală şi suportul!

Cumpără cornete pentru îngheţată, din cele tip vafă, înfăşoară cozile florilor într-o dischetă demachiantă sau o bucăţică de şerveţel de hârtie umezită în apă, sigilează bine cu o bucată de folie alimentară, pentru ca umezeala să rămână doar pentru floare și să nu treacă și la… vaza comestibilă şi pune flori în cornet! Nu numai că este un decor original şi frumos dar poate fi aşezat în dreptul fiecărei doamne din jurul mesei şi oferit în dar la încheierea petrecerii. Este mai simplu decât dacă ai scoate flori dintr-o vază sofisticată, pentru a le dărui invitatelor la plecare!

Share: