SĂPTĂMÂNA 17 APRILIE – 23 APRILIE

Sigur simți lumina din interior! Păstreaz-o vie ca să nu fi fost în zadar aprinsă, ci să te bucuri în fiecare zi de ea, indiferent de steaua norocoasă sub care te-ai născut. Este o săptămână specială, îndelung așteptată de toată suflarea, după zbuciumul din ultima vreme.

BERBEC – Simți că ai pe toată lumea de partea ta, așa că nu te mai agiți ca să demonstrezi ceva cuiva. Ești bine, relaxează-te și bucură-te de momentele speciale din această săptămână.

TAUR – Respiră, bucură-te, iubește! Nimic nu se compară cu sentimentul de a te ști iubit, mai cu seamă că acum ai învățat și cum să îl prețuiești și să îl sporești. Ai reușit să ieși la lumină din… lumina lăuntrică pe care nu vroiai să o vezi!

GEMENI – Ai sentimentul că aparții unui proiect mai amplu și asta te face să te simți apreciat indiferent de profesie, până la urmă, familia îți este alături necondiționat. Ești puternic și asta se simte.

RAC – Ai grijă de tine și de cei dragi, uită de tot zbuciumul lăuntric și bucură-te de viață. Profesional ieși dintr-un con de umbră iar rezultatele financiare nu întârzie să apară, așa că ai ceva și de pus la păstrare pentru pasiunile tale.

LEU – Ai reușit, continuă! Nu ai reușit, continuă! Cam așa sună îndemnul astrelor de a te detașa de îngrijorări și a reuși să te bucuri. Uneori, cea mai mare luptă a ta este cu tine, nu vrei să faci o pauză de bucurie!

FECIOARA – Bucură-te de fiecare clipă petrecută în liniște și în lumină, amintește-ți că sunt momente irepetabile. Rezultatele muncii din ultima vreme se văd și te ajută să te liniștești pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi.

BALANȚA – Tu ești relaxat deja, pentru că deși nu prea mai credeai în minuni, le-ai trăit din plin! Învață-i și pe cei din jur să aibă mai multă răbdare și încredere în ei înșiși și în tine. Meritați o minivacanță pentru a vă bucura împreună.

SCORPION – Ai o perioadă de relaxare după agitația din ultima vreme și tu știi cel mai bine cum să te bucuri de ea. Răsfață-te și odihnește-te, petrece timp cu persoanele apropiate, înainte de a te arunca în noi proiecte!

SĂGETĂTOR – Ai văzut că s-au liniștit apele? Poți să îți tragi și tu sufletul și să îi lași și pe cei dragi să… respire. Ieșiți în aer liber, bucurați-vă de viață și mai lăsați grijile profesionale celor care vi le-au provocat.

CAPRICORN – Dacă ai terminat agitația curățeniei de primăvară, parcă ți-ai pierdut motivația. Nu cumva ai uitat cum să te relaxezi ca să te bucuri de ce ai realizat până acum? Învață de la cei mai tineri din familie!

VĂRSĂTOR – Respiră adânc, ai reușit în tot ce ți-ai propus! Odihnește-te și bucură-te de cei dragi. Știi cel mai bine cum să îi răsfeți dar și reciproca este valabilă. Accept-o, s-ar putea să descoperi că îți place!

PEȘTI – Cineva acolo sus te iubește. De fapt, ne iubește pe toți, doar că în ultima vreme tu ai fost cel care a cam crezut că nu meriți atâta iubire. Acum, dacă tot ai primit-o, bucură-te de ea și sporește-o alături de familie.

Share: