Fă un tablou original din poza preferată!

Dacă vrei tablouri decorative care să aducă un plus de culoare oricărei încăperi, în loc să cauți în oferta generoasă și ingenioasă, de altfel, a magazinelor de profil, poate trebuie să îți începi căutarea ceva mai aproape de tine, în propriul telefon! Sigur ai ceva fotografii care te pot ajuta sau poate ar trebui să profiți de primăvară și de natura în floare, ca să îți alegi ce ți-ar folosi pentru crearea tablourilor, făcând poze noi!

După cum vezi și din fotografia propusă de mine, un buchet cu flori de primăvară poate fi transformat, tot cu ajutorul programului de prrelucrare a fotografiilor de pe telefon, într-o imagine amintind de moda anilor pop! Dacă ideea imprimării unei poze pe hârtie pentru a fi folosită pe post de tablou nu te încântă, fă un pas mai departe în materie de creativitate  dar și de ieșire din zona ta de confort și cumpără pânză pentru pictură și acuarele la tub.

Nu ești bun la pictură și nu poți reda imaginea pop culture propusă de mine? Cumpără și o foaie de indigo neagră! Colorează mai întâi pânza cu fondul ales de tine, lasă bine la uscat, apoi fixează foaia indigo pe pânză, pune deasupra fotografia prelucrată și scoasă la imprimantă în mărimea dorită și imprimă conturul imaginii de pe hârtie pe pânza de pictură. Aplică apoi și culoarea aleasă pentru subiectul conturat cu ajutorul foii indigo și ai un tablou original, inimitabil! Îl poți oferi și în dar, dacă ești în pană de idei și la capitolul acesta!

Până și fotografiile portret pot fi transformate și minunat pictate astfel! Totuși, dacă ești la prima experiență de acest fel, începe cu fotografii cât mai simple, înainte de a trece la cele cu detalii mai multe și mai dificil de colorat cu precizie. Îți poți personaliza astfel, cu ajutorul foii indigo, orice față de masă, tricou sau geantă de pânză, sigur, optând pentru culorile speciale pentru țesături!

Dacă ai copii sau nepoți, tocmai ai ocazia să petreci timp de calitate cu aceștia, lucrând împreună la micile voastre opere de artă. Vei descoperi că ei își folosesc la maxim imaginația dar și experiența căpătată la grădi sau la școală și vă puteți pregăti chiar un mic… stoc de cadouri pe care să le vindeți sau să le oferiți celor dragi la ocaziile speciale. Poți proceda la fel și cu felicitările pentru sărbătorile de peste an! Investiția ta este minimă dar satisfacția poate fi maximă, mai cu seamă dacă ieși din zona de confort și te bucuri de asta împreună cu cei dragi.

Share: