Începe o săptămână plină de proiecte noi pentru majoritatea semnelor zodiacale, așa că și speranțele și visele cu ochii larg deschiși sunt bine aspectate de astre! Alternați visarea cu acțiunea și veți avea numai de câștigat!

BERBEC – Primul la îndrăzneală, primul și la muncă, așa s-ar putea caracteriza perioada următoare pentru tine. Nu uita să îndrăznești să te mai și odihnești măcar din când în când, alături de cei dragi!

TAUR – Viața categoric nu mai este la fel pentru tine. Ai depășit cu bine toate provocările și pare să îți priască și tihna, departe de îndoieli și de veșnica ta dorință de a fi cel mai bun pentru toți. Fii doar pentru tine, e mai sănătos!

GEMENI – Ai început deja numărătoarea inversă până la vacanță? Hai că poți să te concentrezi și pe un proiect nou-nouț apărut de nicăieri! Vei vedea că și câștigul rezultat te va ajuta să te relaxezi mai mult în vacanță.

RAC – Acum că ai visat, materializează! Imposibil să ratezi ofertele de nerefuzat doar că ți se pare că nu ești pregătit încă. Pe plan sentimental, viața îți oferă momente minunate, așa că reziști mai bine și stresului profesional.

LEU – Știi ce vrei iar acum ești gata să prinzi orice ocazie din zbor. Nu exagera, însă! Pe plan profesional, lucrurile se așează de la sine, financiar însă ai nevoie de mai multă răbdare ca să vezi rezultatele.

FECIOARA – Tu încă nu te-ai odihnit cum trebuie, așa că nu confunda petrecerea timpului liber cu prietenii până la ore târzii cu odihna. Sentimental te simți mai stăpân pe situație, deci… e de bine!

BALANȚA – Financiar, lucrurile s-au așezat frumos de ceva vreme, a mai rămas să recunoști și tu asta. Nu forța nota pe plan profesional, pentru că toate vin la momentul potrivit.

SCORPION – În sfârșit scapi și de problemele financiare din ultima vreme, așa că ai un motiv în plus de sărbătorit dar și de relaxare. De-abia îi mai lași și pe cei dragi să-și tragă sufletul!

SĂGETĂTOR – Dacă încă nu reușești să te detașezi de obținerea unor lucruri într-un anume fel, important este că nu mai forțezi nota, lași lucrurile bune să fie, să se manifeste. Învață să dăruiești mai mult pe plan sentimental.

CAPRICORN – Taci și ascultă, lasă-i și pe ceilalți să îți mai spună ce planuri au și ce au mai făcut în ultima vreme. Ai putea descoperi că după ce asculți nu mai simți nevoia să vorbești, mai ales dacă intenția era de a te plânge!

VĂRSĂTOR – Ți-ai amintit și de latura sentimentală a existenței tale? Acum e momentul potrivit să treci la acțiune, lăsând grijile financiare și profesionale mai la coada clasamentului priorităților.

PEȘTI – Tu știi cel mai bine despre ce schimbări vorbeam la început și chiar dacă nu îți place să recunoști, perspectiva unui decor nou-nouț începe să te încânte tot mai mult. Nu renunța să visezi cu ochii deschiși.

Share: