HOROSCOP 31 IULIE – 6 AUGUST

E prima săptămână din ultima lună a verii! Sărbătoriți-o așa cum se cuvine, cu mai multă bucurie în suflet, relaxare și baterii încărcate în mijlocul naturii. Veștile bune vă găsesc oriunde!

BERBEC – Efervescența verii și a vacanțelor parcă ți-ar descrie semnul zodiacal. Ești bucuros de propria bucurie și, culmea, îi molipsești chiar și pe cei mai morocănoși cu această atitudine frumoasă!

TAUR – Toată lumea îți spune că ești bine? Tu știi deja asta, așa că bucură-te din plin de realizările care vin pe toate planurile, până și în ultima zi din iulie, ca să poți începe luna august sărbătorind!

GEMENI – Renunță la dorința ta de a-i face pe alții să te înțeleagă și să își trăiască viața ca tine. Consumi inutil din energia care poate ți-ar prii la o ieșire cu familia în natură, undeva la munte sau la mare.

RAC – Cineva acolo sus te iubește dar amintește-ți că ne iubește pe toți, așa că trebuie să te compari cu tine de acum un an, nu cu alții! Învață să ai răbdare mai multă cu tine, nu te mai zori de parcă intră zilele-n sac!

LEU – Tu ești câștigător pe plan financiar și familial. Ce îți mai trebuie? Convingerea proprie că meriți clipe de relaxare cu cei dragi, departe de lumea dezlănțuită. Știi că poți!

FECIOARA – Bucură-te de vară, de conversațiile spumoase cu prietenii și de rezultatele minunate obținute pe plan profesional. Chiar dacă nu recunoști, ai nevoie de odihnă și de un strop de răsfăț.

BALANȚA – Relaxare cu măsură, distracție la fel, până la urmă, semnul tău zodiacal tocmai asta presupune, echilibru în toate! Pe plan financiar lucrurile se îndreaptă indiferent de ce crezi tu.

SCORPION – Știi că indiferent de situația în care te afli reușești să te afirmi și să ieși câștigător. Asta nu înseamnă că trebuie să îi judeci pe cei care aleg abordarea problemelor în mod diferit de tine.

SĂGETĂTOR – Bucuria de pe plan sentimental te face să vezi lucrurile într-o manieră mai senină și pe celelalte planuri ale existenței tale. Încearcă să fii mai chibzuit cu cheltuielile, investește mai mult în tine!

CAPRICORN – Tu știi cum să îți faci de lucru chiar și atunci când nu ai. Poate ar fi bine să ieși mai des în natură, nu de alta dar nu poți găti sau face curățenie non stop. Oricum, profită din plin de vară și de soare!

VĂRSĂTOR – Ești efervescent și entuziast ca de obicei, dar parcă îți lipsește afecțiunea cuiva, așa că fă tu primul pas spre împăcare! Pe plan profesional, lucrurile se așează frumos, așa că liniștește-te!

PEȘTI – Ai văzut că problemele din ultima perioadă s-au rezolvat și acum ai motive întemeiate de bucurie? Sărbătorește-ți reușitele cu prietenii adevărați, mai fă puțină curățenie și prin relații!

Share: