HOROSCOP 23 OCTOMBRIE – 29 OCTOMBRIE

E frumos să trăiești toamna la maxim, cu tot ce are ea mai colorat! Bucuria stă în tine, în felul în care alegi la ce să privești ca să vezi întotdeauna binele, partea plină a paharului! Când e cald ca vara te nemulțumești, iar când e frig și plouă tot așa? Cum faci diferența? Poate ar fi mai ușor să te mulțumești, măcar că și cuvântul se scrie și se citește mai ușor! Gândește-te!

BERBEC – Entuziasmul tău e molipsitor, așa că ai fi un bun exemplu pentru celelalte semne ale zodiacului, oricât de… cârcotașe ar fi. Totuși, amintește-ți că fiecare trăiește în ritm propriu, nu forța înțelegerea și acceptarea celorlalți!

TAUR – Cineva acolo sus te iubește și îți arată asta din plin. Amintește-ți cum te bucurai în copilărie și exersează asta! Fii mulțumit de rezultatele minunate pe toate planurile pe care numai tu le poți decripta!

GEMENI – Tu știi să te bucuri, doar că nu știi să menții cât mai mult această stare. Vrei să sari imediat la nivelul următor. Dă-ți o pauză de visare și de relaxare, s-ar putea să descoperi că îți place!

RAC – Ai rezultate deosebite pe plan profesional, iar în relația cu cei dragi, lucrurile s-au mai animat frumos, așa cum îți și doreai în secret. Ai văzut că dacă există comunicare, există și înțelegere și acceptare?

LEU – A sosit momentul să te oprești din ceea ce faci și să te întrebi cum ți-ar plăcea mai mult să trăiești. Nu te speria că greșești cu ceva, doar fii sincer cu tine, acceptă că nu ești într-o competiție cu ceilalți și bucură-te de viață!

FECIOARA – Alternanța muncii cu distracția e minunată când nu este la cote maxime, un mic exercițiu de simț al măsurii ți-ar aduce o provocare de nerefuzat, aceea de a trăi cu bucurie fiecare zi, fără… reclamații!

BALANȚA – Ai ce îți trebuie ca să te bucuri, așa că treci la treabă! Până la urmă, toamna asta la tine chiar că se numără bobocii! Dăruiește celor din jur un pic din bucuria și din optimismul tău, așa mai… anonim!

SCORPION – Cine spune că dacă toamna e ca vara, tu trebuie să te faci că nu observi? Bucură-te de viață așa cum e, în fond, tu ești unul din semnele astrale care nu face rabat de la calitate, știi ce să ceri și cum să obții!

SĂGETĂTOR – Ți-ai încărcat bateriile și asta îți dă un mod diferit de a privi lucrurile, mai îngăduitor nu doar cu tine, ci și cu cei de lângă tine, indiferent că vorbim de planul profesional sau personal!

CAPRICORN – Mai bine conservă-ți energia decât legumele de sezon! Bucură-te de ieșiri în natură, pe orice vreme, fie ea oricât de capricioasă. Petrece timp de calitate cu cei dragi și mai lasă gospodăria pe planul 2, 3…

VĂRSĂTOR – Bucuria este cuvântul de ordine la tine. În sfârșit te-ai eliberat de o grămadă de obligații profesionale și te-ai întors spre tine, să te întrebi ce ți-ar place ție mai mult și mai mult să faci. Ca în vremea copilăriei!

PEȘTI – Îndrăznește să visezi, ca să mai uiți de problemele reale sau imaginare pe care tot ți le-ai derulat în minte, în ultima vreme. Ieși la plimbare! Când poți nu vrei și când vrei nu poți? Ia gândește-te puțin!

Share: