HOROSCOP 24 IULIE – 30 IULIE

Ultima săptămână din ”luna lui cuptor” vă găsește plini de realizări după o perioadă de provocări tocmai pe acele planuri la care aproape că nu mai aveați nicio speranță. Continuă surprizele plăcute!

BERBEC – Tu chiar știi cum să faci mult din puțin, dar de data asta chiar și pe tine te ia prin surprindere sporul pe care îl ai pe plan profesional și financiar. Ai mai multă grijă de tine și de cei dragi, bucurați-vă împreună de rezultate!

TAUR – În sfârșit ai învățat să te ierți și pe tine, tocmai ca să poți merge mai departe și să profiți de realizările din ultima perioadă. Ești bine pentru că știi să te bucuri de viață pe toate planurile și surprizele plăcute continuă!

GEMENI – Ești încrezător în forțele proprii și asta te poate face mai fixist decât ar fi pe gustul celor dragi. Exersează la capitolul comunicare și negociere și vei descoperi că îți place!

RAC – Știi că lucrurile obținute cu multă trudă sunt valoroase dar ca să le păstrezi în viața ta, trebuie să acționezi din iubire, nu din frica de a nu le pierde! Detașează-te de rezultat în special pe plan sentimental!

LEU – Vezi că știi și tu să te bucuri de reușitele din ultima vreme? Ai nevoie doar să exersezi starea de bine în care te afli, fără însă să repeți aceleași… rețete! Mai schimbă și tu modul de acțiune, în special pe plan familial!

FECIOARA – Tu știi cel mai bine să îmbini utilul cu plăcutul și să te distrezi după o perioadă aglomerată pe plan profesional. Cei dragi îți sunt mereu alături pentru că nu au cum să se plictisească lângă tine!

BALANȚA – Știi să improvizezi o mică distracție în familie și cu prietenii, așa că nu te poți plânge de plictiseală. Poate doar de căldura prea mare pentru gustul tău dar cum nici frigul iernii nu te satisface, bucură-te de vară!

SCORPION – Ai răbdare și cu cei care nu se mișcă la fel de repede ca tine, mai cu seamă când vine vorba de distracție! Nu poți forța pe cineva să se simtă bine! Pe plan profesional ai nevoie de mai multă hotărâre.

SĂGETĂTOR – Esența vieții chiar este veșnica schimbare dar lasă lucrurile să se miște în ritmul lor, fără să forțezi nota! Ai parte de rezultate deosebite pe plan sentimental, așa că bucură-te!

CAPRICORN – Trebuie să înveți să te bucuri de lucrurile mărunte, ca să știi cum să le primești pe cele mari. Familia îți este alături dar nu o copleși cu pretenții sau cu prea multe atenții nesolicitate!

VĂRSĂTOR – Hai că și tu trebuie să mai încetinești puțin ritmul, pentru că ai nevoie și de odihnă, nu doar de distracție în vacanță. Pe plan profesional te-ai lansat deja în ceva proiecte noi și ai nevoie de mai multă energie!

PEȘTI – Ești bine, respiră adânc și bucură-te de atmosfera încinsă a verii, la propriu și la figurat. Ai nevoie și de încurajări dar și de propria determinare pentru a reuși să depășești niște situații mai provocatoare pe plan profesional!

Share: