Cadou pentru tine și familia ta… all inclusive!

Ai o poveste de iubire pe care o vrei scrisă pe prima pagină a albumului tău cu fotografiile de la nuntă? Te pot ajuta pentru ca această amintire fericită să fie una absolut personalizată și să capete valoare peste ani, când copiii, nepoții și strănepoții tăi vor răsfoi acest album special! Cum căsătoria este la bine și la greu, sigur te va ajuta și în momentele mai delicate, să îți amintești de ce ai făcut acest pas important spre o nouă viață alături de persoana iubită!

Tu și cu partenerul de viață puteți face o mică listă cu ce vă place la celălalt, la care să adăugați și alte calități, mărind-o la fiecare nou album de fotografii. Dacă vrei, povestea voastră poate fi promovată pe blog-ul acesta, pentru ca mai apoi să apară și într-o carte cu astfel de amintiri de la cei care ne-au spus poveștile lor de viață și pe care o vom lansa în preajma sărbătorilor de iarnă, un cadou minunat pe care ți-l poți oferi ție dar și celor dragi. Totodată, cartea se vrea o sursă de inspirație și pentru cititori, să nu renunțe la iubire și să facă totul pentru a spori acest sentiment minunat. Doar Dumnezeu este iubire, nu-i așa?!

Această provocare la poveste este valabilă și pentru… seniori, părinți sau bunici, care poate nu stăpânesc atât de bine comunicarea online dar pot fi ajutați de tine să afle despre ea.

Ești în pană de idei pentru cadoul lor aniversar? Sigur au și ei povești memorabile numai bune de pus pe o primă pagină într-un album cu fotografiile lor pe care li le poți dărui cu ocazia înnoirii jurămintelor, la aniversarea căsătoriei sau chiar de Crăciun! Te ajut să le faci cel mai de preț cadou, să le arăți că nu doar i-ai auzit, ci i-ai și ascultat când îți tot povesteau cum s-au cunoscut sau pur și simplu cum și-au trăit viața la maxim. Împreună le putem dărui o carte poveștii lor, chiar dacă ei nu au talent la scris. O scriem pentru ei, o tehnoredactăm și o facem să fie a lor, să rămână pentru totdeauna în biblioteca familiei. Ofer și ilustrare cu schițe potrivite pentru coperți și cărți, după imaginația autorului, dar și corectură și consiliere pe text, la cerere. Dacă provocarea asta îți sună bine, poți trimite povestea ta sau sugestiile tale dar poți solicita și informații suplimentare pe adresa livesreverse@gmail.com.

Iată și o mică exemplificare a cum ar putea arăta și povestea ta:

Povestea noastră de iubire

          În sfârșit suntem împreună în cel mai… oficial mod cu putință! Ne-am căsătorit! Încheiere și început, deopotrivă. Gata cu ”Oare o să mă sărute?”, ”Cum să fac să ne iubim încă și mai mult?” și mai apoi cu ”Of, când mă cere de soție?”, gata și cu emoțiile în doi, gen ”Oare nunta noastră o să iasă ca în povești, așa cum ne-am imaginat?”, ”Pozele or să fie de revistă?”. Acum am început cu ”Cum să facem să sporim în iubire, să rămânem autentici, să ne iubim unul pe altul, pe noi înșine dar și echipa noastră?”, să ne iasă toate ca atunci când facem poze fără să mai avem nevoie de retușări.

Asta ne-a făcut să ne scriem foarte pe scurt povestea de iubire, ca să avem un altfel de ladă de zestre la care să apelăm de câte ori, luați cu provocările noii noastre vieți, trebuie să ne amintim de ce am ales să fim pe această cale împreună. Sau, dacă tot este să ne fălim cu pozele din acest album, să facem și o mică prezentare a poveștii noastre, așa, ca să știe cei care vor avea onoarea să ne răsfoiască acest capitol al vieții, cât de minunați suntem împreună! Nu ne scriem povestea pentru că avem probleme cu memoria, ci ca peste ani, când vom avea copii, nepoți și strănepoți, să se lase și aceștia inspirați de ce am avut și încă avem noi: 3 în 1, noi doi și Dumnezeu care a făcut toate minunile astea posibile!

La noi ai zice că lucrurile au fost simple, ne-am văzut, ne-am plăcut din prima și fluturașii au început deja să se simtă bine de tot în stomac. Ne-am cunoscut acum trei ani, în vacanță. Eu, ca o fată cuminte, cu părinții, el, mai mare și mai îndrăzneț, cu prietenii lui bikeri. Poate că la ai mei, ideea de biker dădea cu virgulă, dar a fost ceva în privirea lui albastră, în zâmbetul luminos, poznaș și timid, deopotrivă, care a funcționat, până la urmă. Și tata mi-a spus mai apoi, ca un cunoscător în ale băieților, că l-a convins că e om bun pentru că deși era cu prietenii alături, s-a păstrat modest și la locul lui. La mama a fost ca la mine, zâmbetul și ochii i-au spus tot.

El spune că i-a plăcut naturalețea mea, doar puțin ruj și un strop de rimel, știți voi, ca să nu îmi ies din mână! Apoi a fost veselia mea, spune că sunt fata care zâmbește tot timpul. Îmi place parfumul lui, mereu același, proaspăt și discret, ba am descoperit că se completează cu al meu, care e ceva mai puternic, dar tot discret. Îi place că sunt timidă dar mă tratez sau mai bine zis mă tratează, îmi place că este omul faptelor, mai mult decât al vorbelor!

Amândoi ne respectăm familia dar nu renunțăm la noi și la planurile noastre ca să facem altora pe plac și am constatat împreună că tocmai ce nu ne-a plăcut la alții ne-a făcut mai puternici în dorința noastră de a reuși. Nu ne plictisim niciodată, după ce s-a terminat vacanța am continuat relația la distanță și am făcut-o și mai puternică, vorbind despre o grămadă de lucruri care ne plac și descoperind că suntem foarte diferiți și tocmai asta ne ține împreună. Eu verbalizând mai mult, el ascultând și făcându-mi surprize care mai de care mai frumoase și mai amuzante. Dovada că eu povestesc despre noi iar el abia așteaptă să citească și să dea acordul pentru tipărire! Merge mai departe și îmi lansează provocarea de a face câte un album la fiecare eveniment special, cu tot cu mica lui poveste, asta ca să aibă liniște în casă cât scriu poveștile, după cum glumește el.

Oricum, el este mai bun ca mine la fotografii, deci eu cu povestea și el cu acțiunea! Așa că plecăm în luna de miere și povestim și asta, ne sărbătorim anii de căsătorie, nașterile și toate celelalte bucurii și le dăm mai departe cu ilustrații și povești cu tot!

Și încă ceva! Le-am lansat provocarea asta și părinților noștri, dar și bunicilor. Și ei au poveștile lor de iubire din care avem de învățat cu mic, cu mare. Și voi puteți face asta, vă provocăm!

Share: