SĂPTĂMÂNA 10 APRILIE – 16 APRILIE

O săptămână de bilanț, în care privești în trecut ca să te bucuri și să mulțumești pentru ce trăiești în prezent și în viitor. Pregătește-te pentru o nouă ”porție” de lumină divină!

BERBEC – Imediat ce ajungi unde ți-ai propus găsești un loc nou în care vrei să te afli. Fă o pauză și bucură-te, înainte de a plonja într-un nou proiect. S-ar putea ca într-o oră să îți dai seama de ce trebuia să iei pauza!

TAUR – Ai revelație după revelație și parcă tot nu îndrăznești să crezi și să te bucuri sau asta a fost până săptămâna trecută și acum în sfârșit ai înțeles că e pe bune?! Felicitări, ai reușit! Fii perseverent și motivat cum numai tu știi să fii!

GEMENI – E vremea să accepți că trebuie să fii recunoscător pentru reușitele din ultima vreme și să le mulțumești celor care ți-au suportat și proiectele, și toanele. Merită și ei o minivacanță, nu numai tu!

RAC – Ești mai relaxat și ai scăpat și de problemele de sănătate care te nelinișteau. De fapt erau mai mult imaginare, țineau mai mult de mental decât de realitatea fizică. Bucură-te de cei dragi și de liniștea activă.

LEU – Ție ți se potrivește parcă perfect introducerea de la începutul horoscopului de săptămâna asta. Trebuie să privești în urmă ca să te bați singur pe umăr pentru ce trăiești acum și pentru ce urmează să trăiești!

FECIOARA – Te-ai mai relaxat puțin, ești mai odihnit și asta se simte și pe plan financiar, și pe plan familial. Partenerul de viață are puțin timp să-și mai tragă sufletul și să se ocupe și de el, nu doar de lista ta cu priorități.

BALANȚA – Stai să vezi ce te așteaptă, ce-i mai bun abia acum urmează! Credeai că ai primit ce ți-ai dorit? Ei bine, pe plan sentimental vin cele mai mari bucurii, săptămâna asta. Ai grijă să le primești așa cum se cuvine!

SCORPION – Lucrurile se așează frumos dar în ritmul lor, nu al tău. Bucură-te de viață așa cum este ea și ai să descoperi că este exact cum ți-ai dorit și tu, doar că nu aveai vreme să observi asta.

SĂGETĂTOR – Fii mai optimist, nu mai căuta nod în papura altora! Este o săptămână în care ți se pare că timpul stă în loc, dacă te grăbești. Dacă te oprești să te bucuri, vin și rezolvările la problemele care stagnau.

CAPRICORN – Muncă, muncă, nu lași să-ți scape niciun colț din casă neverificat la curățenia de primăvară. Fii mai îngăduitor și cu tine dar și cu cei care se trezesc dimineața liniștiți și reușești tu să îi agiți de nu mai știu pe unde calcă!

VĂRSĂTOR – La tine ar trebui să vină zile liniștite după agitația din ultima perioadă, doar că nu crezi să ți se potrivească. Încearcă și tu ceva nou, s-ar putea să descoperi că îți place. Sentimental stai bine dacă ești atent la celălalt.

PEȘTI – Lasă trecutul unde s-a dus, evocă-l doar ca să te fericești pentru prezent și viitor. Familia este pe primul plan, o răsfeți așa cum merită. O vacanță v-ar prinde bine la toți, ca să uitați de rutina zilnică.

Share: