În mod cert, Crăciunul este cea mai îndrăgită sărbătoare a anului și dacă anul acesta vă bucurați de primul Crăciun în calitate de părinți, atunci începeți cu o tradiție unică la fel ca și cel mai tânăr membru al familiei voastre!

Personalizați și colecționați câte un ornament pentru brad în fiecare an, pentru ca micuțul să aibă amintiri cât mai speciale și să ducă și el această tradiție mai departe.

Nu vă lăsați descurajați că poate nu sunteți prea talentați la desen! Cu puțin sclipici, beteală și carioca sau tempera, dați bucurie și copilului din voi de care poate ați uitat de când v-ați luat în serios noua calitate de părinți!

Puteți începe cu un îngeraș pe care să scrieți anul și numele bebelușului și să continuați apoi cu steluțe, globuri și orice altceva vă inspiră și îl inspiră, pentru că pe măsură ce crește, are și el un cuvânt de spus!

Pe unele le puteți face împreună, din pâslă colorata și decupată cu ajutorul unui mic șablon improvizat fie dintr-un alt ornament plat, fie chiar dintr-o formă pentru fursecuri! Odată decupat, pe el puteți lipi chiar poza copilului.

Lăsați-vă imaginația liberă și vă veți distra de minune! O să vedeți că de la an la an vă veți aminti cu bucurie de Crăciunurile petrecute în familie, de când ați devenit părinți.

Share: