HOROSCOP 14 AUGUST – 20 AUGUST

Lucrurile bune vin pe toate planurile, pentru toate zodiile. E vară, așa că bucurați-vă cât puteți de atmosfera plină de iubire și de dor de vacanță, învățați de la cei mici cum să trăiți la maxim fiecare zi sau măcar căutați să vă amintiți de propria copilărie, fără griji inutile și cu vise mari.

BERBEC – Ești mai expansiv și mai vorbăreț decât de obicei, dacă îți poți imagina așa ceva! Fă bine să folosești toată această energie a comunicării pentru a-ți îmbunătăți relațiile pe toate planurile dar în ordinea priorităților, familia mai întâi!

TAUR – Nimic nu este prea bun pentru tine, nu uita că și tu trebuie să te bucuri! Degeaba cauți să îi mulțumești pe alții, dacă nu îți amintești și de ceea ce îți dorești tu. E săptămâna surprizelor plăcute, așa că dă-ți voie să te bucuri de ele!

GEMENI – Indecizia care caracterizează semnul tău dispare în această săptămână. Știi exact ce ai de făcut și asta te mobilizează și îți oferă satisfacții profesionale. Familia se bucură dar din planul doi, iar tu ești prea ocupat pentru… tine!

RAC – Știi foarte bine ce îți dorești pe plan sentimental dar nu știi la fel de bine și cum să obții asta. Fă o pauză de reconfigurare a traseului și ocupă-te de alte probleme, profesionale, de exemplu. Așa te conectezi mai ușor la energia succesului.

LEU – Munca multă din ultima vreme îți aduce satisfacțiile dorite pe plan familial. Sună a ”unde dai și unde crapă” dar nu pentru familie faci tu toate eforturile astea? Ai nevoie de o vacanță, totul e să recunoști și tu, să ceri și să primești!

FECIOARA – Nimic nu îți stă în cale pe plan profesional și financiar, dar asta te ține în priză și îți cam ia din timpul petrecut cu familia și cu micile tale pasiuni. Odihnește-te mai mult, chiar dacă e vorba despre o odihnă activă, undeva în aer liber.

BALANȚĂ – Ascultă de cei care te sfătuiesc să fii mai diplomat în privința comunicării, altfel ai parte de surprize destul de neplăcute dacă intri în confruntări. Calmul și echilibrul ar trebui să facă parte din rutina fiecărei zile.

SCORPION – În ultima vreme acul cu care tot îi înțepi pe cei din jur s-a mai tocit, așa că relațiile sunt bine aspectate în această săptămână, tocmai că îi lași și pe ceilalți să se exprime liber. S-ar putea să îți placă asta și să vrei să mai repeți experiența!

SĂGETĂTOR – Ești norocosul zodiacului, în această săptămână, pentru că tot ce îți dorești primești. Ai grijă la energia pe care o consumi chiar și când te bucuri, păstrează puțină și pentru mai târziu. Ferește-te de excesele de orice fel, adică!

CAPRICORN – Chiar dacă ți se pare că le știi pe toate, ascultă-i și pe ceilalți și s-ar putea să fii plăcut surprins. Un schimb de opinii sau de experiență face minuni, în special pe plan sentimental și familial. Pe plan profesional te descurci mai bine.

VĂRSĂTOR – Visătorul zodiacului revine cu picioarele pe pământ. În această săptămână te ocupi mai mult de planul emoțional decât de cel profesional, mai agăți și proiectele-n cui și te dedici persoanelor care chiar contează pentru tine.

PEȘTI – Viața nu e lipsită de surprize, iar săptămâna asta pare să ți-o demonstreze din plin. Bucură-te de ele, chiar dacă ți-ai cam pierdut antrenamentul. Fă ce îți place și vei descoperi că ai pasiuni comune cu persoane la care nu te așteptai.

Share: