SĂPTĂMÂNA 1 MAI – 7 MAI

Bun venit în luna mea preferată, a florilor, adică a înfloririlor! Acum chiar că trebuie să simți că totul îți este cu putință, tocmai pentru că nu doar ți-au răsărit semințele sădite cu grijă la început de primăvară, dar au și rodit! Bucură-te de rezultate, e meritul tău și al îndrăznelii tale de a visa cu ochii deschiși, uneori mai mult decât și-ar fi dorit cei din jurul tău!

BERBEC – La tine, îndrăzneala și motivația sunt bine cunoscute, chiar dacă nu și apreciate de toată lumea. Important este să ți le apreciezi tu și să ți le prezinți în cea mai originală și favorabilă formă!

TAUR – Ai trecut prin multe pentru că ești puternic, dar acum trebuie să reînveți să te și bucuri de reușitele tale. Alege conștient să intri în ritmul uneori exasperant de lent al celor care te iubesc! Știi că poți, trebuie doar să te antrenezi!

GEMENI – Ultima lună de primăvară te face deja să visezi la vacanța de vară. Ai grijă să îți pui la punct toate activitățile, ca să ai parte de timpul liber dar și de energia de a ți-l petrece cum vrei, cu cine vrei și unde vrei!

RAC – Vezi că poți visa și tu cu ochii deschiși și să privești viața în culorile celui mai pestriț buchet cu flori de primăvară? Acum rămâne să alegi conștient să păstrezi mai mult această stare de bine.

LEU – Nu doar profesia îți aduce satisfacții. Când te-ai gândit ultima dată ce ți-ar place cu adevărat să faci? Dacă a trecut ceva timp de atunci, poate o ieșire în natură cu persoana iubită te ajută să te redescoperi.

FECIOARA – Ai nevoie de odihnă și de timp de calitate petrecut cu tine. Da, ai citit bine! Asta te ajută să te pui din nou pe primul plan și să vezi dacă nu cumva preferințele tale s-au schimbat și tu nici măcar nu observasei!

BALANȚA – La tine, relaxarea și timpul petrecut cu prietenii ar trebui să fie în doze ceva mai moderate. Nu de alta, dar s-ar putea să îți placă mai mult decât ar fi cazul, dar tu știi cel mai bine ce vrei. Sau nu?

SCORPION – Ai dreptate să ceri celorlalți mai multă atenție și cooperare, doar că amintește-ți că fiecare are ritmul dar și lista lui de priorități. De fapt, tu ar trebui să știi cel mai bine, doar ești foarte motivat atunci când vrei ceva!

SĂGETĂTOR – Vezi că apar rezultatele muncii tale chiar dacă nu mai credeai așa ceva? Trebuie să fii mai îndrăzneț dar și mai relaxat, să privești mai detașat lucrurile, fără să faci presiune prea mare asupra ta!

CAPRICORN – Ești bine, respiră adânc aerul parfumat al primăverii și recunoaște cinstit că nu ai motive de nemulțumire. Chiar ai putea surprinde familia invitând-o într-o excursie în natură!

VĂRSĂTOR – Cineva acolo sus te iubește și tu știi asta mai bine ca toți ceilalți… vecini de zodiac! Bucură-te de viață și ajută-i și pe ceilalți să facă asta renunțând să îi transformi în copiile tale, ei te iubesc tocmai pentru că nu sunt ca tine!

PEȘTI – Ești nervos fără motiv? Poate e momentul să vezi dacă nu cumva ai vrea să schimbi direcția de mers și să alegi o altă activitate profesională, o altă casă sau chiar un alt oraș! Merită să te gândești la asta!

Share: