O săptămână de început dar și de încheiere, care anunță trecerea de la anotimpul înmuguririlor și al schimbărilor pline de speranță la cel plin de rod al materializărilor. Nu aveți cum să ratați rezultatele bune, pentru că ați aflat între timp și ce vă doriți cu adevărat, ce vi se potrivește cel mai bine vouă și nu imaginii voastre în fața celorlalți.

BERBEC – Ești un îndrăzneț dar și un nerăbdător, așa că a sosit timpul să faci puțină echilibristică între aceste două elemente definitorii ale tale. Te bucuri și într-un ritm mai lent, până la urmă, bucurie să fie, că te descurci tu!

TAUR – Încă mai ai de exersat cu bucuria dar te apropii. Înțelege că tu ești principalul tău aliat și ești mai puternic decât crezi. E vremea ta, așa că sărbătorește-te pe toate planurile ca un învingător!

GEMENI – A sosit vremea culegerii roadelor, dar trebuie să îți mai relaxezi ritmul… recoltării, altfel nu vei avea unde să îți păstrezi roadele. Cel mai bine e să le păstrezi în suflet, dar trăiești într-o lume materială, așa că vezi tu!

RAC – Așa-i că te-ai mai controlat puțin și nu mai pui presiune nici pe tine și nici pe ceilalți? E mai bine să ai răbdare să culegi caisele când sunt coapte decât să le mănânci când îți strepezesc dinții!

LEU – La tine, seria succeselor continuă. Bucură-te de ele din plin, pentru că muncești mult ca să fii în frunte, doar ești regele junglei! Lasă-i pe ceilalți să îți descopere calitățile în ritmul lor, nu lăudându-te!

FECIOARA – Chiar dacă sună tentant cuvântul ”vacanță”, mai ai puțin de planificat, ca orice Fecioară care se respectă. Sigur, ai nevoie și de mai multă hotărâre, să nu mai eziți între munte și mare până vine gerul iernii!

BALANȚA – Hai că poți fi și tu mulțumit! Până la urmă ai trudit destul în ultima vreme ca să îi mulțumești pe cei dragi, învață de la ei cum stă treaba cu recunoștința! Ai o săptămână plină de bucurie, dacă reușești să o vezi!

SCORPION – Ești un original, nu trebuie să cauți să mulțumești pe alții prin imitație. Mai bine ia o pauză, fă o plimbare în natură și vezi ce îți dorești să realizezi în perioada următoare pentru sufletul tău.

SĂGETĂTOR – Vin alte vremuri, deci fii gata de adaptare. Nu lăsa căldura verii să îți taie elanul creator. Ai succes profesional și financiar, dar asta nu trebuie să te facă să uiți de planul sentimental, iubirea e totul!

CAPRICORN – Știi că meriți să primești laude pentru tot ce faci ca să îți impresionezi familia, asta ar trebui să fie de ajuns. Nu deveni dependent de vorbe și nici nu manipula pe alții cu ele!

VĂRSĂTOR – La tine continuă seria miracolelor dar tu știi că în spatele fiecăruia stă muncă multă. Asta nu trebuie însă să îți răpească bucuria succeselor. Ia o mică vacanță într-un loc complet nou și antrenează-ți arta adaptării și updatării!

PEȘTI – Vacanța e cea mai plăcută perioadă a anului, câtă vreme știi să visezi la ea cu răbdare, iar când ajungi să o trăiești, să nu ți-o umbrești anticipând direct finalul. Bucură-te de fiecare clipă, ai cu ce și cu cine!

Share: