Bucurați-vă de ultima săptămână de primăvară, anotimpul renașterii! Dogoarea verii care se pregătește să își intre în drepturi va germina semințele presărate cu grijă de astre asupra voastră, făcându-le să rodească. E săptămâna în care încă vă mai puteți prioritiza planurile, pentru a avea spor în toate!

BERBEC – Ai totul clar în minte și ești cu motoarele turate deja pentru a te lansa în proiectele tale. Mai ai puțintică răbdare să se așeze și astrele în poziția potrivită pentru a te bucura de rezultate așa cum se cuvine!

TAUR – Totul se reconfigurează la tine, așa că așteaptă-te la o viață plină de acel neprevăzut de povestit copiilor și nepoților! Între timp, exersează atitudinea potrivită, ai cam uitat cum să te bucuri!

GEMENI – Cineva acolo sus te iubește, dar nu te baza numai pe asta! Alege un proiect și ai grijă să îl duci la bun sfârșit înainte de a te apuca de următorul. Altfel, tu și familia veți fi depășiți de evenimente.

RAC – Tu te-ai mai adaptat ritmului general și nu mai pui presiune doar pentru că încă nu ți-ai găsit butonul care te oprește. Când simți că lucrurile o iau razna, nu căuta să controlezi ce nu poți, e mai simplu să te controlezi pe tine.

LEU – Așa-i că dacă renunți la listele lungi cu tot felul de… obligații de serviciu sau de familie, poți să vezi mai ușor ordinea din mijlocul haosului? Ai succese pe toate planurile, mai rămâne să recunoști și tu asta.

FECIOARA – Disciplina financiară dar și personală trebuie să îți fie de folos pentru a nu te simți copleșit de tot felul de proiecte care îți umblă haotic prin minte. Bucură-te de ce este, ca să știi să primești ce va fi.

BALANȚA – După ce tot ai anunțat familia că ai de gând să treci la fapte, acum parcă ți-a cam pierit cheful. În fond, niciodată nu spunem momentului care a trecut ”rămâi, ești frumos”! Parcă așa spunea Goethe?!

SCORPION – Vremea în schimbare parcă te îmbie la unele reprioritizări. În sfârșit, ai înțeles că nu depinzi de alții ca să faci ce îți place și că de fapt, așa ai acționat toată viața. Libertatea te prinde mai bine decât obligațiile imaginare.

SĂGETĂTOR – Astrele mai întârzie puțin să îți facă pe plac dar și când se pornesc, ai grijă să te bucuri așa cum se cuvine! Ai parte de realizări minunate pe plan sentimental și profesional.

CAPRICORN – Totul e bine când se termină cum vrei tu. Asta se întâmplă săptămâna asta, când te bucuri de rezultatele unor proiecte pe care ai reușit să le duci la bun sfârșit, cu un pic de ajutor de acolo de sus, știi tu!

VĂRSĂTOR – Freacă-te bine la ochi, nu mai visezi, e pură realitate! Și e de cea mai bună calitate! Bucură-te de viață, nu mai căuta tot felul de teorii ale conspirației care să te facă să renunți la visele tale. Vezi că se poate?!

PEȘTI – Hai că nu mai e așa de mult până treci la ritmul de vară! Sigur mai reziști puțin până să vezi că munca ta dă roadele mult sperate. Concentrează-te pe relaxare, bucură-te de plimbările în natură cu cei dragi!

Share: