Venirea pe lume a unui copil este un moment unic şi, oricâte poze i-ați face ca să le așezați în zestrea de amintiri a familiei voastre, parcă și mai frumos ar fi să veniți și cu ceva personalizări… homemade.

Luaţi o filă dintr-un bloc de desen, dați fondul în ce culoare vă inspiră pe voi dar poate fi și una aleasă chiar de cel mic și așteptați să se usuce cum trebuie. Apoi, aplicați o altă culoare lavabilă și non-toxică pe palmele și pe tălpile celui mic, după care folosiți-le ca să… ștampilați planșa de desen sau, de ce nu, chiar o pânză de pictură deja prinsă pe cadru. Va ieși ceva cu adevărat unic şi, chiar dacă nu aţi avut niciodată talent la desen, asta sigur vă va reuși din prima! Este un minunat cadou pentru bunici și nași dar și un tablou original ca să decorați camera… micului pictor în devenire.

Oferta din magazinele de profil este uriaşă dar nimic nu este mai frumos decât să personalizaţi cadourile și decorațiunile camerei copilului chiar voi ca părinţi. Faceţi treaba asta în fiecare an, până când cel mic o să ajungă singur să își lase amprentele peste tot, mai în glumă, mai în serios! În fond, dacă deja poate să facă singur toate astea, e și mai ușor, iar joaca de creație în echipă va fi și mai distractivă! Este cel mai simplu cadou și tablou de realizat dar cu siguranţă are valoarea cea mai mare din lume pentru oricare părinte şi copil.

În pregătirea cadourilor aveți ocazia să faceți acea echipă extinsă cu cei mici și să vă jucați împreună, chiar dacă această joacă va fi una ce vă va băga pe toți în baie, doar despre asta e vorba, să transformăm ceva rău în ceva bun, ca la reclamă: ”Murdărirea este bună”! Poate veți scoate și mopul din dotare, ca să reașezați ordinea firească a lucrurilor, odată încheiată… etapa de creație prin joacă. Oricum, merită!

Share: