24 APRILIE – 30 APRILIE

Ai crezut că ai trăit deja tot ce se putea mai bun? Ei bine, așteaptă-te la continuări de povești cu răsturnări spectaculoase de situație, spre bucuria tuturor! Până la urmă, mai ai o lună de primăvară, anotimpul schimbărilor și al… noutăților, adică acele lucruri vechi privite într-o lumină… mai puternică!

BERBEC – Ți-a prins bine puțină relaxare care la tine sună mai mult a ieșirea din zona de confort care te ține mereu în priză. Acum treci la treabă cu câteva schimbări de viziune și rezultatele visate sosesc mai repede decât crezi!

TAUR – La tine, iubirea plutește în aer, ceea ce te face să fii mai determinat în evoluția pe toate planurile existenței tale. Începi să simți mai mult că… ești în loc că… ai. E doar o schimbare de interpretare, ești fericit, deci ai fericire!

GEMENI – Meriți și tu ceva schimbare de viziune, doar nu le știi chiar pe toate. Reinventează-te și caută să înveți în loc să fii învățătorul. Ai putea descoperi că te prinde și această ipostază și mai e și profitabilă!

RAC – Ai grijă mai multă de tine, primăvara te-a cam scos din zona de confort și asta se simte. Odihnește-te mai bine, ai să vezi că reușești să găsești soluții mai bune când ai mintea odihnită!

LEU – Dacă încă nu ai experimentat starea de bucurie, ai răbdare, ești pe drumul cel bun. Profesional ți se oferă noi oportunități de afirmare și rezultatele financiare ar bucura chiar și pe cei mai pretențioși nativi, așa că bucură-te!

FECIOARA – Nimic nu se compară cu timpul de calitate petrecut cu cei dragi, chiar dacă unii mai sunt și la distanță. Comunicarea e bine aspectată, te faci mai bine înțeles din toate punctele de vedere.

BALANȚA – Ai șansa să faci o investiție într-o direcție nouă, dar trebuie să faci mai multe… studii de profitabilitate, nu merită să dai bani pe ceva care te bucură doar vreo lună, două. Sentimental stai cel mai bine.

SCORPION – Primăvara te găsește cu planurile făcute până la toamnă, așa ești tu, fire practică și visătoare, chiar dacă nu prea te vede lumea într-o astfel de lumină. Până la urmă contează cum te vezi tu!

SĂGETĂTOR – Cineva acolo sus te iubește, așa că e timpul să nu îți mai faci griji cu… drobul de sare. Ai toate șansele să reușești și profesional, și financiar, mai ales că familia te susține din plin.

CAPRICORN – Familia este importantă și la tine, doar că trebuie să recunoști asta în fața ta. Nu te mai considera atât de singur pe lume când vine vorba de treburile casnice, trebuie doar o mai bună sincronizare cu cei dragi!

VĂRSĂTOR – Dacă ți-a plăcut timpul petrecut cu cei dragi, continuă, nu stă totul numai în muncă și planuri care mai de care mai epuizante. Poate e vremea să planifici și o călătorie în scopuri… turistice!

PEȘTI – Știi să faci bine cu binele primit în ultima vreme, deci sporești și tu în bucuria sufletească. Odihnește-te mai mult, primăvara poate fi destul de epuizantă, dacă nu știi cum să o trăiești! Dar tu știi, mai rămâne să vrei!

Share: