Ce poate fi mai plăcut decât o săptămână de început de vară?! Până la urmă, ca orice început, aduce un plus de speranță și de bucurie, așa că poate aceleași trăiri vor apărea și la început de toamnă sau de iarnă, fiecare sezon cu visele și speranțele lui!

BERBEC – Tu simți din plin efervescența și potențialul verii ce doar a început. Vrei să guști din toate, așa că măsura ar fi recomandarea acestei săptămâni. Știi tu, echilibrul între a fi și a avea.

TAUR – Ai putea să mai prelungești puțin bucuria învingătorului, doar trebuie să exersezi starea ce va defini evoluția ta din această vară. Ești încrezător în tine, după o lungă perioadă aglomerată dar și plină de îndoieli. Gata! E vremea ta!

GEMENI – În sfârșit simți adieri de vacanță, relaxare și bucuria roadelor muncii tale. Ai grijă să fii pe aceeași frecvență de undă cu jumătatea ta mai bună! La urma urmei, puteți merge și la munte, și la mare!

RAC – Ai putea să te bucuri de realizările din ultima vreme, dacă nu ai fi ocupat să trasezi sarcini celor din jurul tău. Ia mai pune-te și în locul lor, ca să ai o imagine completă a situației! Bucură-te și se vor bucura și ei!

LEU – Dacă ești bun, ești bun! Cam așa sună, pentru tine, rezumatul săptămânii. Ai toate motivele de bucurie, așa că nu trebuie să le treci cu vederea, nu toți sunt la fel de norocoși ca tine.

FECIOARA – La tine, lucrurile au început să se clarifice, nu era nevoie decât o mică pauză de reprioritizare a proiectelor, fie ele profesionale sau de vacanță. Ești bine, bucură-te de ce va să vină!

BALANȚA – Ai o săptămână aglomerată, dar asta ar trebui să te bucure pentru că se apropie vacanța și vrei să lași totul în bună regulă când pleci spre destinațiile visate, alături de cei dragi.

SCORPION – Încet dar sigur îți vin și ție motivele de satisfacție, în special pe plan personal și financiar. Ai puțintică răbdare și te vei bucura din plin, mai cu seamă că îți place vara cu posibilitățile ei nenumărate de relaxare.

SĂGETĂTOR – Gata, ai succes pe plan sentimental și asta te cam ține într-o stare de visare cam incomodă în celelalte direcții, profesională și financiară. Învață să te bucuri mai… echilibrat.

CAPRICORN – Ai trecut la fapte, este alegerea ta și ești foarte bun când îți propui ceva, mai ales pe plan profesional și familial. Rezultatele financiare ale demersurilor tale nu întârzie să apară spre sfârșitul săptămânii.

VĂRSĂTOR – Ai găsit locul perfect pentru vacanță? Înseamnă că trebuie să îți faci bagajele și nu uita să îți iei și partenerul de viață cu tine, nu de alta dar merită și el un pic de relaxare.

PEȘTI – Este o săptămână în care înveți să râzi și să mai dai deoparte îngrijorările pentru ce va fi. Înveți să prețuiești mai mult ce este, mai ales alături de familie și de prieteni.

Share: