SĂPTĂMÂNA 3 APRILIE – 9 APRILIE

Mai multă lumină, mai multe înțelesuri ascunse vi se decriptează în această săptămână, după provocările începutului de primăvară! Căldura e întotdeauna în suflet, nu în afara lui.

BERBEC – Pe plan sentimental, efervescența ta poate da dureri de cap partenerului, dacă încă nu a ajuns să te cunoască suficient. Răbdarea trebuie să îți călăuzească pașii, dacă vrei o relație stabilă. Profesional, mai ai câțiva pași de făcut către stabilitate.

TAUR – Încă nu ai reușit să te sărbătorești așa cum se cuvine? Relaxează-te! Săptămâna asta promite din plin să te ajute. Invită-ți sufletul la un spa și amintește-ți că trebuie să mai faci și ce îți place, nu doar ce crezi că se cuvine, mai cu seamă în relațiile cu ceilalți, oricât de dragi ți-ar fi.

GEMENI – Relaxarea financiară vine și cu cea sentimentală. Pari că ai găsit soluția pentru o comunicare mai bună cu partenerul de cuplu și asta te liniștește. Profesional, trebuie să mai lași puțin și de la tine, dacă vrei continuitate în evoluția proiectelor tale ambițioase.

RAC – Uită de micile neplăceri specifice primăverii, cu tot felul de astenii și pretexte pentru… nefericire. O plimbare în natură te-ar remonta perfect, indiferent de vremea de afară. Profesional stai foarte bine dar grija zilei de mâine nu te lasă să o observi pe cea de azi.

LEU – Bucură-te de viață așa cum este ea. Ești într-o fază în care vrei ca lucrurile să vină… ieri. Abia aștepți să te bucuri de poimâine, dar ia fiecare zi în parte, ca să îți antrenezi simțurile să recunoască bucuria atunci când vine. Altfel, riști să treci pe lângă ea.

FECIOARA – Cineva are răbdare infinită cu tine, doar că tu nici nu observi, agitat cum ești cu lista ta lungă de proiecte. Ieși la o plimbare în natură și în tăcere, ca să poți privi înăuntrul tău, într-un mediu care te face să te simți în siguranță, să îți încarci bateriile.

BALANȚA – Totul e bine când se termină cu bine. Cineva ți-a dat o nouă șansă, apreciaz-o așa cum se cuvine! Pe plan financiar stai foarte bine, deci poți să mai investești și în cei dragi dar și în proiectele pe care le-ai tot amânat. Învață să fii ceva mai diplomat.

SCORPION – Ești plin de surprize plăcute pentru cei apropiați, mai cu seamă dacă uiți să îi mai suprataxezi pentru ele. Primăvara îți dă frâu liber proiectelor de tot felul. Un lucru trebuie avut în vedere: trebuie să te armonizezi și cu partenerul de viață sau de afaceri.

SĂGETĂTOR – Totul începe să ți se arate clar și pe plan profesional, după perioada de tatonări din care doar ce ai ieșit. Mergi mai departe din zi în zi, tocmai ca să te bucuri de fiecare bucurie, oricât de măruntă. Amintește-ți și de susținătorii de acasă și petrece timp de calitate și cu ei.

CAPRICORN – Merită să investești mai mult în tine, dar și în cei care te susțin necondiționat și îți mai rabdă și toanele. Știi cum să îi răsfeți, așa că treci la treabă, cumpără o prăjitură, dacă nu știi să faci, rupe o floare din grădină, dacă uiți să cumperi, găsește o soluție!

VĂRSĂTOR – Cineva îți dă o veste bună tocmai când aproape că îți pierdusei orice speranță. Așa-i că îți plac și ție surprizele făcute de alții și nu doar bucuria celor făcute de tine celorlalți? Recunoaște! Profesional ești aglomerat dar merită, munca îți încarcă bateriile, paradoxal!

PEȘTI – Ești norocos dacă alegi să vezi asta, dar trebuie să alegi această variantă în mod constant. Altfel, ești ca într-un roller-coaster emoțional, când foarte sus, când foarte jos. Primăvara îți cam dă bătăi de cap, schimbătoare ca tine, trecând prin toată gama de lumini și umbre.

Share: