HOROSCOP 7 AUGUST – 13 AUGUST

Luna august este ca un fel de Crăciun în plină vară. Aduce o mulțime de surprize plăcute pentru toate semnele zodiacale. Bucuria este cuvântul de ordine și în această săptămână!

BERBEC – Cine vrea să se termine vacanța de vară? Cu siguranță nu te afli printre aceia, așa că ai mereu talentul de a inventa și… vacanța de după vacanță. Este și motivul pentru care te numeri printre ”bucuroșii” zodiacului.

TAUR – Gata cu grijile și cu nesiguranțele! În sfârșit recunoști că a meritat din plin efortul din ultima perioadă de a te reinventa pe toate planurile. A mai rămas să menții ritmul bucuriei și recunoștinței constant!

GEMENI – Vrei mai mult nu doar de la tine, ci și de la cei care îți sunt alături. Vara asta înveți că viața merge mai departe și meriți să te bucuri și din lucrurile simple, să le mai dai un moment de respiro și celor dragi!

RAC – Viața e frumoasă, recunoaște că de multe ori de vaiți din pură obișnuință și nu pentru că ești chiar nemulțumit de ceva anume. Cei dragi au nevoie de multă înțelegere din partea ta, așa că nu ezita să le faci mici surprize!

LEU – Meriți ce e mai bun, doar trudești din plin nu doar pentru binele tău, ci și pentru cel al familiei și prietenilor. Ești de apreciat, dar nu te aștepta să te laude cineva și să te bucuri instantaneu. Exersează!

FECIOARA – Viața ar fi tristă dacă tu nu ai ști mereu să reinventezi câte ceva pentru bucuria ta și a celor din jurul tău. Se pare că ai descoperit cum să faci lucrurile să meargă constant spre bine!

BALANȚA – Excesele din ultima perioadă te-au făcut să te gândești la o… cură de normalitate! Măcar te gândești la asta, chiar dacă nu prea știi exact cum să o pui în aplicare. Pe plan sentimental ai vești bune și asta te înviorează puțin!

SCORPION – Tu chiar scoți ce e mai bun din orice, ești un exemplu pentru cei din jur care au cam uitat cum să se mobilizeze pentru a se bucura la finalul fiecărei zile că au ieșit pe plus!

SĂGETĂTOR – Investiția nu presupune doar bani, ci și efort, timp, chiar și visare. Merită să încerci! Ia o pauză de la cheltuieli și acordă mai multă atenție și timp celor dragi care chiar te susțin necondiționat!

CAPRICORN – Ai văzut că merită să ieși mai des din casă și să te bucuri de aer curat și de mai multă mișcare? Vii cu o energie nouă acasă și asta se simte din plin! Pe plan financiar, veștile sunt bune și asta te ajută!

VĂRSĂTOR – În sfârșit recunoști și tu că nu ai mereu dreptate sau că uneori ești mai impulsiv decât ar trebui. Sigur, tu ești mereu omul momentului, dar respiră adânc și abia apoi acționează, ai să vezi că îți place!

PEȘTI – Vara asta chiar îți priește în special pe plan financiar și sentimental. Ești ca un ajutor al lui Moș Crăciun pentru cei dragi, dăruindu-le chiar mai mult decât au îndrăznit ei să spere!

Share: