Este o săptămână a bucuriilor mărunte. Nu le subestimați, chiar și cele mai mari reușite se bazează pe acele acțiuni mărunte dar perseverente! Savurați din plin prima săptămână din iulie, oriunde v-ați afla!

BERBEC – Ești dornic de mai multă acțiune, relaxarea nu este tocmai punctul tău forte, dar abia acum ai ocazia să înveți ceva nou, să încetinești ritmul! Privește în jur și adu un strop de bucurie celor dragi!

TAUR – Poate ai fost tu un semn fix, dar te-ai învățat cu mobilitatea și îți priește de minune! După atâtea provocări, vara asta îți aduce rezultate la care nici măcar nu ai îndrăznit să visezi!

GEMENI – Ești mai odihnit, mai îngăduitor cu cei din jur care nu sunt ca tine și asta priește tuturor și pe plan profesional, și familial. Rezultatele financiare bune te ajută să faci surprize plăcute celor dragi.

RAC – E vremea să te bucuri de mai mult timp în aer liber, în natură, la mal de mare sau pe vârf de munte sau pur și simplu în cel mai apropiat parc. Fă mișcare și vei simți că vara îți priește!

LEU – Ai și tu dreptate când îți dorești și momente de odihnă și relaxare, dar trebuie să îți armonizezi dorințele cu cele ale familiei. Profesional îți merge bine, așa că nu ai scuze să te închizi în tine sau în casă!

FECIOARA – Nu ești tu prea încântat de căldurile mari ale verii, dar compensezi cu mersul la plajă, în aer liber cu prietenii, deci tot ai ceva de câștigat. Meriți să te relaxezi după atâta muncă și ceva emoții.

BALANȚA – Învață să mai întrebi și familia când vine vorba de decizii, fie ele și doar pentru destinația de vacanță. Ai putea descoperi că nu sunteți mereu pe aceeași lungime de undă.

SCORPION – Ești bine, încarcă-te cu soarele verii și lasă disputele pe altă dată. Nu merită să îți pierzi veselia și entuziasmul de vacanță doar pentru că alții au chef de confruntări. Bagă și tu acul acela în teacă!

SĂGETĂTOR – Gata cu grijile, poți să te pregătești de vacanță, ai rezolvat și ultimele probleme profesionale și financiare. Familia îți e alături, așa că merită și mici surprize din partea ta, un concert, o plimbare la mal de mare!

CAPRICORN – La tine e vremea cea mai potrivită pentru a-ți exterioriza sentimentele, cei dragi merită asta. Te susțin mereu! Ce-ai zice să organizezi o excursie surpriză pentru a te mai spăla de păcate?!

VĂRSĂTOR – Tu ești perseverent și la muncă, și la distracție. Vremea de vară te inspiră să organizezi ieșiri în aer liber cu cei dragi dar și câte o seară mai specială, la lumina lumânărilor. Ai și tu romantismul tău!

PEȘTI – Ești bine, nu trebuie să te zorești atât cu munca. Învață să te relaxezi și să te bucuri. Privește la copii și învață de la ei! Ce griji ți se pare că au? Stai bine și cu sănătatea după atâta stres.

Share: