HOROSCOP 28 AUGUST – 3 SEPTEMBRIE

Ultima săptămână de vară aduce cu ea și un strop de nostalgie, și unul de entuziasm, că doar ”toamna se numără bobocii”! Bucurați-vă de vară din plin, tocmai pentru a da și toamnei ce-i al toamnei!

BERBEC – Nimeni nu îți stă în cale când vrei să te distrezi. Găsești motive la care alții nici nu se gândesc. Pe plan profesional ai motive de bucurie, financiar stai bine, iar sentimental ai reușit să te faci mai bine înțeles. Așadar, ai motive întemeiate de sărbătorit!

TAUR – Cineva acolo sus chiar te iubește! Caută să îți amintești asta și să nu te mai îngrijorezi. Tu chiar te reinventezi și asta îți dă un strop de entuziasm și altul de nerăbdare. Ce e mai bun de-acum urmează și abia aștepți să te bucuri din plin de viață, mai ales că ai exersat destul!

GEMENI – Nu ai vreme de visare, ești om de acțiune, profesional ai planuri mari cu concretizare financiară și mai mare, dacă îți reușesc. Ai mai multă răbdare cu cei mici din familie și dă-i un strop de atenție și partenerului de viață. Știi că susținerea maximă de acolo vine!

RAC – Începi să simți că vara e pe sfârșite și plusezi la capitolul distracție în aer liber. Chiar dacă vremea îți cam dă bătăi de cap, reușești să pui în aplicare chiar și o petrecere în natură, cu cei care îți sunt alături zi de zi, așa, ca un mic semn de mulțumire estivală!

LEU – Învață să te relaxezi măcar și la spartul târgului, cum se spune. Familia te vrea mai vesel și mai calm, fără proiecte peste proiecte. Toamna asta ai merita chiar o mică escapadă romantică departe de lumea dezlănțuită. Ce zici? Ți s-a aprins beculețul?

FECIOARA – La tine, viața este mereu plină de surprize, în special pe plan sentimental și financiar, adică exact acolo unde simțeai și tu nevoia unei schimbări în bine. Ce-ai zice să nu te mai îngrijorezi și să trăiești viața din plin? Ești plin de inițiative, ține-o tot așa!

BALANȚĂ – Nu te mai simți neînțeles, ci mai degrabă schimbă strategia de comunicare, ai să vezi că funcționează! Pe plan profesional, sfârșitul de vară îți dă ocazia să te reinventezi, iar beneficiile financiare încep să se arate încă de la început de toamnă!

SCORPION – Știi cum să te respecți, să investești mai mult în lucrurile care îți fac plăcere, ar trebui să le dai lecții și celorlalte semne zodiacale. Ești binedispus, ai planuri până târziu în toamnă, așa că asta te face să fii mai relaxat că nu te vei plictisi, ci dimpotrivă.

SĂGETĂTOR – Ești atât de încântat de bilanțul verii încât nici nu îți mai bați capul că vine toamna… gri. De fapt, tu chiar o vezi aurie, ruginie și cu abundență pe toate planurile, doar ai avut o vară plină. Fii mai atent cu partenerul, poate nu are aceeași viziune optimistă.

CAPRICORN – Cine spune că nu îți priește distracția? Ești ceva mai relaxat și mai dispus să îi asculți și pe cei din jur, fără să vii cu contre la afirmațiile lor. Te bucuri de ultima săptămână de vară pentru că deja te vezi în toiul acțiunii imediat ce vine toamna!

VĂRSĂTOR – Tu ești un visător profesionist. Știi că imediat ce se apropie un final, acesta vestește un început. Caută să te bucuri de momentul acesta, fără prea multe pretenții de la cei din jur sau de la următorul moment! Știi cum se face, doar că ai cam uitat să exersezi.

PEȘTI – Te simți ca peștele în apă sau ar fi trebuit să spunem ca peștii? Ai noroc din plin pe plan sentimental, iar profesional speri la o promovare sau măcar la o mărire de salariu! Ai grijă să investești mai mult în tine, o ședință de shopping ți-ar fi de mare ajutor!

Share: