Ție ce manichiură ți se potrivește?

Mâinile îngrijite sunt adevărate cărți de vizită pentru femei și bărbați, deopotrivă. S-a dezvoltat o adevărată artă miniaturală, cu rezultate decorative impresionante, ce demonstrează măiestrie, răbdare și atenție pentru detalii din partea manichiuristei dar care garantează și unicitate beneficiarei!

Cu greu mai vezi două femei care poartă aceeași culoare de ojă sau aceleași aplicații decorative. Mai mult decât atât, noile creații rezistă mai mult, trec cu brio proba timpului, nu se ciobesc dacă posesoarea manichiurii perfecte mai spală și câte ceva prin casă. Sunt preferatele femeilor ocupate. Totuși, în timp, în acel timp salvat pentru alte activități, sănătatea unghiei poate pierde teren, pentru că aceasta ajunge subțire, lipsită de vlagă, iar riscul infecțiilor crește.

Avantajul manichiurii clasice, bazată pe aplicarea unui lac de unghii obișnuit, este și de ordin estetic, permite ca în zece minute să schimbi vizual ceva, să te… reinventezi. În cinci minute se îndepărtează oja veche, se aplică din când în când și câte un tratament, iar în alte cinci minute se aplică un nou lac de unghii, lucios și într-o culoare diferită și cât de fistichie își dorește fiecare. Toată lumea irosește nu 10 minute, ci peste 30 zilnic, fie visând cu ochii deschiși, fie urmărind reclamele mereu aceleași din pauza de la emisiunea preferată. Ce se poate schimba? În pauza de publicitate, gata și manichiura!

Poate e monoton să porți aceeași culoare de ojă, oricât de frumos ornamentată, timp de o lună. Așa, la două-trei zile, îți poți bucura privirea cu o nuanță nouă de ojă.

Acestea fiind spuse, tu ce manichiură preferi? Mergi pe clasic și pe… repede înainte sau ai răbdare la salonul de înfrumusețare și recuperezi timpul… altfel?

 

Pixabay photos

Share: