Lansasem, zilele trecute, un apel adresat cititorilor mei care s-ar fi priceput la confecționat zmeie, în pregătirea Zilei Copilului. Nu am avut succes, dar vă ofer și o variantă mai… cu picioarele pe pământ, dacă aceea cu înălțarea către cer nu mi-a reușit!

Am două poezioare drăguțe, cu Fetița-zmeu și Băiețelul-zmeu, inscripționate pe tricolorul nostru, pe care le puteți descărca gratuit de aici și le puteți imprima pe un tricou de-al celor mici, o mică sărbătoare națională, să spunem așa, a copilului din fiecare și de lângă fiecare.

Pe fața tricoului, imaginea tricolorului cu inscripția ”Eu sunt fetița-zmeu” sau cea cu ”Eu sunt băiețelul-zmeu”, pot stârni curiozitatea și amuzamentul celui care privește și care se lămurește dacă citește răspunsul pe spatele tricoului, cu mica poezie.  E doar o propunere, cu siguranță, jucăriile și dulciurile au mai mare trecere la părinți și copii, în această perioadă, dar este și o investiție în identitatea națională a celor mici, pe care cei mari o pot… refolosi și de Ziua României!

Dacă ideea mea vă pare bună, mergeți pe rozul de la sfârșitul textului acesta, pentru a vă descărca poezioara imprimată pe tricolor pentru băiețeii sau fetițele voastre!

Să aveți spor la imprimat și să vă bucurați de primele zile de vară și de vacanță!

Baietelul-zmeu Fetita-zmeu

Share: