SĂPTĂMÂNA 27 MARTIE – 2 APRILIE

E o săptămână amestecată, doar are, deopotrivă, o încheiere și un început de lună. Totuși, oricât de… mofturoase vi se par astrele, amintiți-vă că e primăvară, mare motiv de bucurie și de renaștere!

BERBEC – Ești plin de voioșie și de proiecte pe care le vrei puse în aplicare imediat. Ia-le pe rând, cu răbdare și perseverență, în special cele ce țin de profesia ta. Sentimental, amintește-ți că meriți mai mult doar dacă oferi și tu mai mult!

TAUR – Săptămâna asta simți în sfârșit că poți respira mai liber, după tensiunile din ultima vreme. Ai reușit să rezolvi o mulțime de lucruri care trenau, dar trebuie să îți mai acorzi merite și ție, nu doar astrelor norocoase! Sărbătorește-ți reușitele!

GEMENI – Ești mai relaxat, pari că ți-ai intrat în sfârșit în ritmul primăverii. Lucrurile încep să se așeze cuminți, dându-ți un răgaz pentru a te gândi la noi proiecte. Profesional stai foarte bine, iar rezultatele financiare te pot ajuta să fii mai atent și cu partenerul de viață!

RAC – Lasă lucrurile bune să vină la tine, fără să forțezi nota. Nu uita că fiecare are propriul ritm și nu toată lumea rezonează cu al tău. Fii mai organizat pe plan profesional și mai hotărât în deciziile luate, nu le tot schimba de la o zi la alta!

LEU – Ești plin de bucurie în suflet, trebuie doar să te oprești puțin din ceea ce faci, ca să simți și tu asta! Acordă-ți mai mult timp de odihnă și de visare cu ochii larg deschiși, funcționează perfect chiar și la oamenii activi și plini de proiecte ca tine!

FECIOARA – Ești norocosul zodiacului, chiar dacă nu prea îți place să recunoști. De ce? Pentru că imediat că scapi de o problemă, mintea ta imediat începe să caute alta, să nu își piardă antrenamentul! La sfârșit de săptămână, meriți distracție cu cei dragi.

BALANȚĂ – Inițiativele din ultima vreme de pe plan profesional încă nu au dat roade, în schimb, pe plan financiar, lucrurile promit să se rezolve mai repede decât crezi. Ai mai multă grijă de tine și de cei de lângă tine!

SCORPION – Ești plin de ambiții, chiar dacă nu le dezvălui tuturor. Răbdarea ta cu persoana iubită merită răsplătită, dar ai grijă să nu îl înțepi mai târziu! Amintește-ți că ai răbdare din iubire, nu pentru victimizare sau răzbunare! Știi că ai multă bunătate în interior!

SĂGETĂTOR – După odihnă, merge și o reorganizare profesională. Ai avut o perioadă de relaxare, acum trebuie să te motivezi să începi un nou capitol. Sentimental o duci foarte bine, așa că ai susținere din plin ca să reușești și pe celelalte planuri.

CAPRICORN – Uită victimizarea în luna ce se încheie și schimb-o cu determinare în cea ce stă să înceapă. Este soluția garantată pentru succes pe toate planurile, mai ales în relațiile profesionale și familiale. Dacă mai adaugi și un strop de muncă, dai lovitura!

VĂRSĂTOR – Ai încheiat cu visarea și vrei să treci prea repede la muncă. Măcar reorganizează-ți programul ca să încapă toți în el, cu tine în frunte și cu cei dragi! Ai planuri pentru ani și ani, dar trebuie să îți amintești să te oprești din când în când pentru pauza de bucurare!

PEȘTI – Este o săptămână a schimbărilor, așa că bucură-te din plin din ele, în loc să opui rezistență la necunoscut. Ai mari reușite financiare și asta te face mai inventiv pe plan sentimental, acorzi mai multă atenție și nevoilor celor dragi, deci, toată lumea are de câștigat!

Share: