HOROSCOP 26 IUNIE – 2 IULIE

Soare, vacanță, munte, mare, totul vi se pune la dispoziție, numai să vă hotărâți și să vă doriți să trăiți vara altfel! Exersați zi de zi starea de bucurie, până la urmă, o să devină a doua natură!

BERBEC – Vara îți priește, categoric! Te simți eliberat de obligații, ca și cum ți-ai fi dat jos hainele de iarnă trecând direct la tricou, șort și papuci de plajă! Bucură-te, rezultatele bune sunt meritul tău!

TAUR – Tu chiar ești în fruntea clasamentului cu realizările tale… interioare și exterioare! Profită din plin de atmosfera vibrantă a verii, care ți se potrivește de minune! Îndrăznește, e vremea ta!

GEMENI – Ai văzut că știi și tu să te distrezi? Trebuia doar să te oprești din muncă și să îți amintești ce îți plăcea să faci când erai copil, tocmai ca să rezonezi și cu cei mici din familie!

RAC – Bucură-te de rezultate, dar nu singur, ci cu familia și prietenii! Nu trebuie să le povestești câte ai făcut tu ca să ajungi așa de sus, trebuie doar să fii prezent și să îi asculți și tu pe ei!

LEU – Învață să te bucuri de lucrurile mărunte, nu de alta dar așa vei ști să te bucuri și de cele mari care sosesc în curând. Așa-i că deja te simți mai bine? Fii tu, amintește-ți acele lucruri care chiar îți plac!

FECIOARA – Vrei să fii mereu apreciat dar trebuie să te apreciezi chiar tu mai întâi și asta… în gând! Toată lumea are câte ceva de spus, nu mai căuta și tu să faci asta. Știi că ești original!

BALANȚA – Te-ai gândit cum erai anul trecut pe vremea asta? Dacă nu, e timpul să o faci! Îți va da o satisfacție cum nu ți-ai mai dat voie să trăiești de mult! E bine să reînveți arta negocierii și a comunicării!

SCORPION – Rămâi calm și motivat, chiar dacă ți se pare că rezultatele alea bune încă nu au ajuns la tine. Profită de vremea de vară ca să te simți eliberat măcar de… hainele grele de vreme rea!

SĂGETĂTOR – Continuă să te bucuri de ceea ce ai obținut și învață să fii bucurie. Nu forța pe alții să râdă sau să zâmbească, e destul că faci tu asta, mai ales dacă o faci la… interior!

CAPRICORN – E frumos afară, simte-te bine în pielea ta, încetează cu reproșurile și bucură-te de viață! Partenerul tău de viață abia așteaptă! Alegeți împreună destinația de vacanță!

VĂRSĂTOR – Efervescent din fire cum ești, tu știi cel mai bine cum să te bucuri de reușite dar și de timp liber, fără să fii mofturos. Mai învață-i asta și pe cei apropiați, dacă vrei să fii mai bine înțeles.

PEȘTI – Pe plan financiar, lucrurile chiar arată bine, așa că mulțumește-ți pentru alegerile făcute, fără să te lauzi și altora. Treci la fapte, găsind noi activități în aer liber, pentru că astea îți încarcă bateriile cel mai bine!

Share: