HOROSCOP 10 IULIE – 16 IULIE

O săptămână a provocărilor, dar și a rezultatelor la care aproape că nu mai visați dar care vin acum, exact la momentul potrivit.

BERBEC – Expansiv din fire, pari cam copleșit de faptul că toți apropiații te așteaptă pe tine să le ridici moralul. Relaxează-te, mai ai și tu momente în care te simți în pană de idei, dar tocmai astea te motivează.

TAUR – Tu bucură-te de viață, pe toate planurile ei! Cine spune că trebuie să faci mereu ceva ca să fii fericit? Poți să te oprești din activitățile obișnuite și să fii mulțumit, relaxat, în vacanță! S-ar putea să îți placă și această stare!

GEMENI – Învață să accepți că nu te împaci bine cu toată lumea și asta te va face să te distanțezi de persoanele care nu sunt de acord cu tine, fără să te mai lupți să le faci să fie ca tine!

RAC – Știi să te bucuri mai mult de atmosfera de vacanță chiar și atunci când muncești! E o stare, plutește în aer și îți încarcă bateriile! Ajută-ți familia să rezolve problemele mai repede, pentru a vă relaxa împreună!

LEU – Cu atâtea succese profesionale și financiare, nu ai cum să stai bosumflat. Bucură-te de cei dragi, organizând mici escapade măcar în weekend, dacă încă nu v-ați luat vacanța.

FECIOARA – La munte, la mare, în cel mai apropiat parc, tot găsești tu locul potrivit de distracție cu cei dragi. Când e vorba de organizat surprize, ești neîntrecut și prietenii știu asta!

BALANȚA – La tine ar fi bine să lucrezi mai mult la a lua decizii, a găsi soluții și nu doar a constata lucrurile care te nemulțumesc. Familia și apropiații s-ar bucura mult dacă te-ai strădui să le apreciezi gesturile frumoase!

SCORPION – Efervescența verii te-a prins și pe tine, mai cu seamă că acum ieși mai repede din casă și ajungi unde ai poftă. Vezi să le spui și celor de acasă și eventual să îi mai iei cu tine în plimbările tale.

SĂGETĂTOR – Îți place vara, chiar dacă te cam nemulțumește căldura în exces. Bucură-te de ieșirile în natură, că doar nu te obligă nimeni să stai pe plajă în soare, dacă îți place mai mult răcoarea muntelui!

CAPRICORN – Când te mai nemulțumește câte ceva, amintește-ți că problemele înseamnă progres, te fac să ieși din zona de confort. Și tu cam stai în ea, de felul tău! Pe plan sentimental te așeaptă o șansă de neratat!

VĂRSĂTOR – Vara scoate copilul din tine la soare, la munte sau la mare, nici nu mai contează! Profesional ai parte de ceva dificultăți dar recompensele financiare merită efortul suplimentar!

PEȘTI – Învață să te bucuri de fiecare moment în parte, astfel vei constata că ieși pe plus în fiecare zi, oricât de banală ți s-ar părea. Sentimental meriți și tu puțină efervescență, să te simți iubit!

Share: