Inspirația plutește în aer, în această săptămână. Vă puteți trezi din senin că schimbați direcția, acolo unde în urmă cu un an, nici măcar nu v-ați fi imaginat. Profitați de această perioadă pentru a descoperi ce vă doriți cu adevărat și a trece la fapte!

BERBEC – Îndrăzneț și motivat ca de obicei, sesizezi orice oportunitate profesională și financiară și profiți din plin. Bucură-te de viață în toate aspectele ei, nu rămâne cu motorul turat și acasă!

TAUR – Chiar dacă încă ești cel mai mare critic al tău, ai început să recunoști în sinea ta că meriți toate rezultatele minunate pe care în urmă cu un an nu le vedeai posibile. Continuă și vei reuși pe toate planurile!

GEMENI – Gata cu grijile, vacanța e perioada de relaxare și de reorientare, dar mai către sfârșitul ei. Deocamdată, dă familiei și persoanei iubite ceea ce le-ai promis tot anul: atenția cuvenită!

RAC – Încă îți lipsește motivația de a te plia pe nevoile familiei, dar te străduiești mai mult, mai ales cu gândul la vacanță. E o perioadă benefică pe toate planurile, dacă știi să îți păstrezi echilibrul interior.

LEU – Respiră adânc, rămâi motivat, chiar dacă ți se pare că toată lumea vrea să te țină în loc. Ai dreptate să îți dorești mai multă înțelegere și susținere, deci… perfecționează-ți comunicarea!

FECIOARA – Tu ești mereu în căutare de provocări, pentru a te bucura apoi de satisfacția reușitelor. Mai ia o pauză, gândește-te la cât de multe ai realizat deja și bucură-te! Nu singur, ai familia alături!

BALANȚA – Nu simți susținerea celor dragi? Mergi mai departe, victimizarea chiar nu te prinde! Îndrăznește să îți schimbi direcția pe plan profesional, înainte de a te gândi la vacanță.

SCORPION – În sfârșit ți se pare și ție că te poți relaxa. Caută însă să nu faci în ciuda celor dragi care încă nu își permit asta. Știi că uneori chiar nu te poți abține! Fă o plimbare, bucură-te de natură!

SĂGETĂTOR – La tine, deja se remarcă o schimbare de direcție dar și de ritm. Ai învățat că nu trebuie să forțezi pentru a obține ce îți dorești. Pe plan sentimental, în sfârșit ai parte de bucuriile așteptate.

CAPRICORN – Mereu știi cum să te pui în valoare, dar săptămâna asta strălucești! Caută să te îngrijești de relația cu partenerul de viață, care s-ar putea simți neglijat, dacă încă nu accepți propunerile lui de vacanță.

VĂRSĂTOR – Ai mereu câte o inițiativă profesională, așa că în această săptămână, ideile îți vin de pretutindeni, tu doar trebuie să le prioritizezi. Pe plan sentimental ai câteva… datorii de achitat, dar ești bun și la asta!

PEȘTI – Ție îți plac mai mult planurile de vacanță și drumurile până la destinațiile alese decât timpul petrecut acolo. Ai răbdare cu cei dragi care chiar vor să și viziteze câte ceva pe unde ajungeți!

Share: