HOROSCOP 17 IULIE – 23 IULIE

În toiul verii dar și al evenimentelor, cam așa ar putea fi descrisă săptămâna care urmează. Vă aflați într-o continuă transformare, indiferent de semnul zodiacal sub care v-ați născut și asta ar trebui să vă bucure!

BERBEC – Efervescența care te caracterizează îți este de ajutor în această perioadă a schimbărilor. Bucură-te din plin de viață și de perioada asta plină de evenimente, doar este pe gustul tău!

TAUR – La tine, schimbările vin pe toate planurile și asta ar putea suna puțin cam copleșitor, ca atunci când ești scos din zona ta de confort și trebuie să acționezi rapid, diferit de tot ce credeai că știi! E de bine!

GEMENI – Vacanța vine și cu provocări, mai ales dacă ți-ai mai lăsat și ceva treburi… casnice de rezolvat! Acceptă și sugestiile altora, dacă vrei să te bucuri de liniște în familie! Și mai dă tonul și la odihnă, nu doar la muncă!

RAC – Nimic nu vine din senin sau, mai bine zis, culegi roadele acțiunilor începute cu ceva în urmă, așa că meritul este tot al tău! Învață să recunoști că faci lucruri bune, în loc să aștepți să ți le recunoască alții!

LEU – Tu încă nu poți să crezi că ești bine. Încă te gândești că poate mai ai ceva de făcut ca să îți capeți și mai multă siguranță financiară, profesională, sentimentală. Toate au sosit deja, rămâne să accepți și tu asta!

FECIOARA – Ai terminat vacanța? Nu-i nimic, vine alta, că doar știi cum să mai păstrezi câteva zile libere, să te bucuri de ele cu cei dragi, atunci când te simți epuizat. Nu e cazul acum, doar ce ți-ai reîncărcat bateriile!

BALANȚA – Tocmai perioada asta de schimbări te scoate din zona de plictiseală în care te-ai aflat în ultima vreme. Vino cu ceva nou, indiferent pe ce plan și vei constata că lumea chiar te apreciază, dacă ții neapărat la asta!

SCORPION – Tu abia aștepți să ieși din casă, să te bucuri de schimbări, mai ales că ești maestru în a le provoca. Cei dragi îți sunt alături măcar moral, dacă nu și fizic, dar asta nu te deranjează, oricând faci rost de admiratori!

SĂGETĂTOR – Ai înțeles și tu că trebuie să te miști, să acționezi, până și în zilele de vacanță? Cum altfel ai putea să îți creezi noi amintiri, dacă nu faci măcar niște fotografii din locurile unde ai ajuns? Și asta tot mișcare e!

CAPRICORN – Bucură-te de vară și de tot ce are ea mai bun de oferit! Nu stă totul doar în fructele și legumele de sezon, să le pui în borcane pentru iarnă, ci și în starea de spirit și noile prietenii care vin în acest anotimp al împlinirilor!

VĂRSĂTOR – Tu știi cum să te bucuri indiferent de anotimp, așa că ești maestru în a scoate ce e mai bun din fiecare schimbare ce se ivește. Unii se vaită, tu te entuziasmezi, pentru că vezi în viitor noi ocazii de bucurie!

PEȘTI – Gata, ai reușit să înveți să te bucuri de orice mică realizare a ta, indiferent de planul în care ai obținut-o! Schimbările te vor găsi ceva mai deschis la a ieși din zona de confort fără comentarii acide!

Share: