HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE – 24 SEPTEMBRIE

Toamna blândă aduce bucurii pe toate planurile, până la urmă, toată lumea se simte mai bine învăluită în… variațiuni de auriu și arămiu, așa că nostalgia nu își are locul. Vine o săptămână plină de surprize, ca un fel de antrenament pentru… Crăciun!

BERBEC – Orice proiect îndrăzneț ai aborda, ai șanse maxime de succes în această perioadă. Nu trebuie să îți amintească cineva că ești om de acțiune, știi asta și nu te temi nici de neprevăzut. Totuși, nu uita de relaxare, e bună și ea!

TAUR – Tu ești un învingător, culegi roadele unei veri agitate, plină cu de toate. Tihna toamnei îți priește, așa că ție trebuie să ți se amintească să îndrăznești să visezi mai mult și să te bucuri din plin de toate realizările, mici sau mari!

GEMENI – Ai planuri mari, cu finalizare înaintea sărbătorilor de iarnă, așa că nu vrei să încetinești ritmul de lucru. Energie ai destulă, financiar stai bine, iar familia pare să se fi obișnuit că nu poți sta locului prea multă vreme!

RAC – În sfârșit ai găsit o perioadă care îți priește de minune, nici cald, nici frig, așa că nu mai poți da vina pe condițiile meteo! Bucură-te de viață, ieși în natură, ia-i și pe cei dragi cu tine și discută cu ei ce te frământă. Ai putea fi plăcut surprins!

LEU – Tu ești plin de succes pe plan financiar și profesional. A sosit momentul să te ocupi puțin și de tine, și de cei dragi care te văd dar nu te simt alături de ei! Știi că poți mai mult, mai multă odihnă, relaxare și iubire!

FECIOARA – O săptămână aurie ca nuanțele toamnei sună bine, nu-i așa? Te simți plin de bucurie, fără un motiv anume, așa că ești o surpriză plăcută pentru toată lumea, și pe plan profesional, și pe plan personal.

BALANȚA – Bucură-te de tihnă, după arșița și agitația verii care te-au cam epuizat. Ai ocazia să te liniștești puțin, dar cu măsură! Poți să îmbini utilul cu plăcutul, până la urmă și statul degeaba devine plictisitor!

SCORPION – Chiar dacă te-au cam tulburat ultimele săptămâni, acum ești bine. Bucură-te de toamnă, fă planuri de timp liber, adică include-l în programul zilnic, măcar simbolic! Ai o surpriză financiară foarte plăcută!

SĂGETĂTOR – Cineva acolo sus te iubește! Astrele nu se împotrivesc planurilor tale profesionale, ci dimpotrivă, te sprijină. Financiar stai bine, dar când recunoaște cineva așa ceva?! Ocupă-te de cei dragi și te vei simți împlinit!

CAPRICORN – Nu cumva ți-ai planificat deja gătitul conservelor de toamnă și familia a cam început să își găsească de lucru pe-afară? Nu mai lua decizii de unul singur, întreabă mai întâi! Ai să vezi că vă armonizați mai bine pe toate planurile!

VĂRSĂTOR – Știi că poți mai mult, totul este să alegi să vrei, în special pe plan sentimental, unde crezi că lucrurile se rezolvă de la sine. Mai învață să faci și tu surprize plăcute! Financiar stai bine, profesional la fel, deci…

PEȘTI – Ai dreptate să te simți epuizat după atâta vară toridă la propriu și la figurat. Totuși, toamna ai o perioadă de succese în special pe plan profesional și financiar, așa că asta te-ar putea ajuta să te simți mai bine.

Share: