HOROSCOP 16 OCTOMBRIE – 22 OCTOMBRIE

HOROSCOP 16 OCTOMBRIE – 22 OCTOMBRIE

O săptămână de toamnă autentică se asortează perfect cu frumusețea redescoperită în sufletele voastre, indiferent de semnul astral sub care sunteți născuți. Cuvintele de ordine sunt tihna și bucuria. Frumos, nu-i așa?!

BERBEC – Ai grijă de cei apropiați cum numai tu știi și asta îți dă un plus de strălucire și de bucurie. Pe plan sentimental, lucrurile se așează frumos, așa că ai liber la visat cu ochii larg deschiși!

TAUR – Pe plan profesional mai ai câte ceva de pus la punct și ești gata pentru nivelul următor! În sfârșit te bucuri de refacerea interioară și exterioară pe care o aștepți de ceva vreme. Bucură-te și dă-și voie să visezi cât mai îndrăzneț!

GEMENI – Ai parte de o săptămână cu de toate, așa că sigur nu te poți plânge de monotonia gri a toamnei, ci mai degrabă de tonurile îndrăznețe, aurii și arămii! Familia îți completează frumos toate celelalte realizări.

RAC – Știi ce vrei și asta te face mai organizat. Nu mai risipești timpul cu nimicuri, chiar dacă tu știi foarte bine să te bucuri și de lucrurile mărunte. Sentimental trebuie să presari un pic de… suflet în relație, fără să aștepți ceva la schimb!

LEU – Îndrăznește să visezi mai frumos și vei trăi la fel. Pe plan sentimental, lucrurile stagnează dar asta trebuie doar să te facă să apreciezi mai mult ceea ce ai. Financiar stai bine, așa că… liber la planuri noi!

FECIOARA – După o perioadă intensă pe plan profesional, vin și primele rezultate care să îți satisfacă exigențele. Nu ești tu de vină că ești perfecționist, astrele ți-au dat asta și te prinde de minune! Respiră și bucură-te!

BALANȚA – La tine a venit și vremea să pleci într-o călătorie de afaceri pentru un plus de prospețime financiară. Fă-ți temele așa cum trebuie, ca să poți profita din plin de călătorie dar și de revenirea acasă.

SCORPION – Bucură-te de sănătate, de vremea tihnită de toamnă și de cei dragi care îți stau alături necondiționat. Fă-ți și tu aprovizionarea de sezon, dar fără să exagerezi. Amintește-ți că proaspăt e mai bun decât conservat!

SĂGETĂTOR – Calm și relaxare, asta îți dorești, asta primești. Ai voie să îți iei chiar și câteva zile libere de la obligațiile prea stresante. Mai bine rezolvi în ritmul tău decât în al altora. Financiar observi o revigorare ușoară dar plăcută!

CAPRICORN – Știi cum să faci toamna mai plină de satisfacții, mai ales că tu te pricepi la adunat provizii și la a dărui și celorlalți din ele. Asta îți sporește ție bucuria dar și energia, așa că… fă-ți de cap dar cu cap!

VĂRSĂTOR – Tu iubești orice anotimp, dar parcă tot mai mult ți se potrivesc cele cu libertate deplină de mișcare în aer liber. Toamna asta te faci că nu observi ploile și vântul tăios, ca să fii la înălțime pe toate planurile.

PEȘTI – Hai că știi să te bucuri chiar și când soarele este mai scump la vedere. Rezultatele financiare și sentimentale te ajută să petreci timp liber de calitate, la adăpost de vremea capricioasă.

Share: