HOROSCOP 12 IUNIE – 18 IUNIE

Ultima dată vă întrebam ce poate fi mai frumos decât prima săptămână de vară. Răspunsul meu ar fi următoarea săptămână de vară și următoarea, și tot așa! Efervescența verii se manifestă la toate semnele zodiacale, așa că pregătiți-vă pentru cele mai frumoase surprize!

BERBEC – Oricât te-ai strădui să te temperezi, până la urmă, nu ești tu acela! Natura ta este una mai îndrăzneață și mai spontană, așa că profită de avantajele semnului sub care te-ai născut și bucură-te de oportunități!

TAUR – Ești mai puternic decât credeai și abia acum ai început să înțelegi și tu asta! Rezultatele muncii din ultima vreme apar și asta îți dă un plus de entuziasm, în special pe plan personal și profesional.

GEMENI – Tu ești cu bagajele făcute pentru vacanță, dar încă nu te poți despărți de proiectele profesionale, mai ales că îți aduc și beneficii financiare pe măsură. Ai nevoie de acel buton imaginar de stop!

RAC – Îngrijește-te mai mult de a fi decât de a avea, în această săptămână! Amintește-ți că a fi ține de suflet, a avea ține de trup, dar cum trupul e casa sufletului, găsește și tu calea de mijloc! Știi că poți!

LEU – Continuă surprizele plăcute și nu ezita să le transmiți mai departe, cei apropiați sunt gata să se bucure pentru tine, doar ei îți sunt alături tot timpul! O ieșire în natură cu cei dragi ar fi benefică pentru toți!

FECIOARA – Ai parcurs un an plin de realizări dar și de neprevăzut stresant, așa că meriți o vacanță, mai ales că ai ajuns la acea zonă de rutină atât de necesară din când în când. Lasă vara să te bucure cu oportunitățile ei nelimitate!

BALANȚA – Caută să îți menții cumpătul în relațiile cu cei dragi, care te cam pun la încercare în această perioadă. Ajută-i dacă poți, dar și dacă vrei, până la urmă, tu alegi cum vrei să te simți. Ce-ai zice de o mică excursie?

SCORPION – Ai o perioadă de relaxare mai mult decât meritată, așa că ieși din casă, bucură-te de vară și de soare, îngăduie-ți și câte un răsfăț culinar, câte o conversație plăcută cu prietenii de suflet.

SĂGETĂTOR – Îți ies toate de minune, pentru că dacă sufletul ți-e mulțumit, mintea se mai potolește din scenariile alarmiste și îți semnalează toate oportunitățile profesionale și financiare. Nu ai cum să le ratezi!

CAPRICORN – Te bucuri din plin de vară dar și de rezultatele obținute pe plan financiar, care îți permit și ceva cheltuieli mai deosebite. Pregătește-te de musafiri, aceștia îți vor menține veselia la cote înalte!

VĂRSĂTOR – Tu ești mereu pus pe distracție, dar și pe muncă, așa că echilibrul între cele două pare să fie restabilit cu ajutorul partenerului de viață! El sesizează primul când înclini prea mult balanța într-o parte sau în alta.

PEȘTI – Pleci în vacanță sau doar faci mici aranjamente pentru a-i lua pe cei dragi prin surprindere?! Oricum, ești bucuros că poți dărui bucurie și asta te ajută să faci față cu brio la toate provocările profesionale.

Share: