”Delfinește-ți” masa de Paște direct din… Marea Neagră!

Copiii vor fi cu siguranță încântați de acest decor comestibil pe care îl poți folosi pentru a înveseli masa de Paște dar și în alte ocazii speciale, renunțând la oul roșu. De ce din Marea Neagră? Pentru că după ce te-am invitat să îți ”iepurești” casa de Paște, acum a sosit vremea să ți-o ”delfinești”! Ce e cel mai plăcut, fiecare musafir poate primi o astfel de mică atenție comestibilă și amuzantă.

Să trecem la amănunte. Ți-l prezint pe Kiki, delfinul care este prietenul lui Ra din povestea mea ”Aventurile lui Ra la mare”. El este decorul ”vedetă” la mine și poate fi și la tine, dacă te amuză, mai ales că e gata într-un minut. Ai nevoie de o banană pe care să o cumperi cu cotorul cât mai mare, pe care să îl crestezi cu un cuțitaș pentru fructe astfel încât să arate ca… boticul delfinului. Conturează ochiul cu o carioca maro sau neagră și pune banana într-un pahar pentru apă ceva mai înalt, pentru a avea susținere mai bună.

Adaugă și ”apa” Mării Negre când este ea mai întunecată după vreo furtună ca aia de zilele trecute, apa fiind un pumn  zdravăn de afine că sunt albastre dar poți folosi și struguri și, până la urmă, e creația ta, poți folosi ce vrei, eu doar vin cu descrierea creației mele, nu-i așa?! Bagă-i și delfinului o afină în gură, ca atunci când se joacă la delfinariu cu mingea, atârnă-i și un ouleț roșu sau de care vrei și gata decorul! Poți folosi și zmeură sau vreo căpșunică mai mititică pe post de mingiuță!

Sper să îți placă decorul și să te distrezi împreună cu cei mici și cu cei mari, deopotrivă, la realizarea lui!

Share: