Buni stă liniștită la televizor, când aude niște pocnituri venind dinspre bucătărie. Bineînțeles, imediat ia atitudine și strigă la ”suspectul” principal, nepoțelul ei de 5 ani.

– Tudor, ce faci acolo, buni?

Băiatul apare victorios în fața bunicii, cu pliciul de muște în mână.

– Buni, tocmai am omorât un muscan și două muște!

– Ce-i acela muscan?

– Bărbatul muștei, buni!

– Și de unde știai care era muscanul și care erau muștele?!

– Eeei, păi a fost simplu! Muscanul stătea pe cheile de la mașina bunicului iar muștele erau toate pe cardul lui!

Dacă v-a plăcut gluma, amintiți-vă să le-o spuneți prietenilor. Dacă însă o știați, amintiți-vă să vă bucurați că aveți ținere de minte! E atât de prețioasă încât uneori o luăm ca pe ceva care vine la pachet, fără niciun efort. Eu sunt deja recunoscătoare că mi-am amintit gluma, ca să am ce să împărtășesc astăzi cu voi, cititorii mei, cărora vă mulțumesc că în agitația acestei zile de luni ați găsit un scurt răgaz pentru a vedea cu ce noutate amuzantă am mai venit și azi. O să spuneți că nimic nou sau că o tot țin într-un îndemn la a ne aduce aminte și a fi recunoscători și ați mai auzit sau ați mai citit voi despre asta? Aveți ținere de minte și cunoaștere destulă, așa că puteți veni și cu sugestii despre alte subiecte pe care nu le știți dar vă amintiți că v-ați dori să le aflați. O putem face împreună, dacă lăsați un comentariu la finalul paginii ăsteia sau trimiteți un mesaj pe livesreverse@gmail.com.

Voi ce poveste minunată aveți pentru care să fiți recunoscători? Sau, dacă gluma citită la început vi s-a părut… expirată, care a fost cea mai hazlie glumă sau întâmplare din ultima vreme, pentru voi? Împărtășiți-o aici, cu cititorii! Măcar astăzi ați avut și alte motive de amuzament? Ați fost puțin mai relaxați decât v-ați fi așteptat pentru un nou început de săptămână? Dacă nu aveți chef de împărtășit poveștile voastre amuzante aici, măcar amintiți-vă să le povestiți celor dragi! Vă provoc!

Share: