Știi că o pereche de pantofi trebuie dată mai departe tocmai când începi să te simți bine în ea, pentru că înseamnă că ai purtat-o destul de mult! Totuși, există o șansă nouă și pentru astfel de situații!

Dacă te simți bine în niște pantofi care nu mai sunt nici pe departe idealul tău de frumusețe, îi poți ajuta chiar tu să devină unici și… să strige numele tău!

Fie că vorbim despre sandale, bocanci, pantofi escarpain, simpli, clasici cu toc înalt și chiar papuci, există mici broșe, mărgele, stickere lucioase, fundițe din mătase, markere cu sclipici, capse cu figurinele preferate ale celor mici sau abțibilde cu simbolurile preferate ale băieților tăi mai mici sau mai mari, un întreg… arsenal pentru a reinventa toate încălțările familiei, în funcție de ocazii și de preferințe.

Nu trebuie decât puțină imaginație, acordul proprietarilor și chiar ajutorul celor mici. Dacă nu ești tocmai îndemânatică, exersează pe papucii de casă, vei vedea că noul hobby te prinde!

De la modă… reinventată, trecem și la reciclare. Oricum, dacă totuși nu mai există speranțe pentru pantofii tăi preferați sau bocancii lui, fă-i suport pentru ghivecele miniaturale cu flori.

Nici papucii copiilor sau nepoților nu trebuie aruncați doar pentru că le-au rămas mici. Pe tălpile lor se pot aplica mici benzi de Velcro sau cu arici, cum sunt cunoscute mai bine, pentru a li se atașa mai apoi o lavetă de microfibră și a-i folosi pentru a șterge praful sau a spăla geamurile și alte suprafețe, fără ca mâinile tale să mai intre în contact direct cu substanțele chimice pe care le folosești în mod obișnuit pentru curățenie.

Share: