Buni stă liniștită la televizor, când aude niște pocnituri venind dinspre bucătărie. Bineînțeles, imediat ia atitudine și strigă la ”suspectul” principal, nepoțelul ei de 5 ani.

– Tudor, ce faci acolo, buni?

Băiatul apare victorios în fața bunicii, cu pliciul de muște în mână.

– Buni, tocmai am omorât un muscan și două muște!

– Ce-i acela muscan?

– Bărbatul muștei, buni!

– Și de unde știai care era muscanul și care erau muștele?!

– Eeei, păi a fost simplu! Muscanul stătea pe cheile de la mașina lui tati iar muștele erau toate pe cardul lui!

Dacă v-a plăcut gluma, amintiți-vă să le-o spuneți prietenilor. Dacă însă o știați, amintiți-vă să vă bucurați că aveți ținere de minte! E atât de prețioasă încât uneori o luăm ca pe ceva care vine la pachet, fără niciun efort. Eu sunt deja recunoscătoare că mi-am amintit gluma, ca să am ce să împărtășesc astăzi cu voi, cititorii mei, cărora vă mulțumesc că în agitația acestei zile de luni, 13, ați găsit un scurt răgaz pentru a vedea cu ce noutate amuzantă am mai venit și azi.

Lunea trecută, când am lansat această rubrică, ”Lunea în glumă”, vă vorbeam despre recunoștința pentru apă, căldură, curent și, ce credeți? Mai pe la 8-9 seara, ca efectul să fie maxim, s-a întrerupt curentul! Un motiv de amuzament că tocmai mulțumisem dimineața pentru curent. Dar am mai avut unul de recunoștință, aveam lumânările parfumate la îndemână! Sigur, a fost ceva de scurtă durată, așa că am mai mulțumit și pentru asta.

O să spuneți că nimic nou sau că o tot țin într-o mulțumire și ați mai auzit sau ați mai citit voi despre metoda asta? Aveți ținere de minte și cunoaștere destulă, așa că puteți veni și cu sugestii despre alte subiecte pe care nu le știți dar vă amintiți că v-ați dori să le aflați. O putem face împreună, dacă lăsați un comentariu la finalul paginii ăsteia sau trimiteți un mesaj pe livesreverse@gmail.com.

Voi ce poveste minunată aveți pentru care să fiți recunoscători? Sau, dacă gluma citită la început vi s-a părut… expirată, care a fost cea mai hazlie glumă sau întâmplare din ultima vreme, pentru voi? Împărtășiți-o aici, cu cititorii! Măcar mai țineți minte cum v-a fost lunea trecută după ce ați citit ”Lunea în glumă”? Ați avut și alte motive de amuzament? Ați fost măcar puțin mai relaxați? Dacă nu vă mai amintiți, măcar observați această zi de luni, ca să aveți ce ține minte lunea viitoare! Vă provoc!

Să mulțumim împreună pentru poza făcută de Sarah Richter, pentru https://pixabay.com/ro/users/sarahrichterart-1546275/.

Share: