Transformă negativul în ceva frumos!

Te-ai gândit vreodată că negativul unei fotografii poate deveni ceva atât de frumos încât să vrei să faci ceva mai mult cu el? De exemplu, să îl transformi într-un imprimeu de tricou, un mic tablou pentru birou sau chiar în modelul tapetului pentru vreun perete de accent din casă?!

Uite aici două exemple: bujorii rozalii și parfumați ai verii au devenit ceva diferit, în nuanțe de verde și albastru, pe un fond liliachiu, amintind mai degrabă de picturile japoneze, în timp ce rucola despre care vorbeam cu câteva zile în urmă, făcând-o vedeta salatelor noastre de vară, s-a transformat în ceva delicat și luminos, în nuanțe de mov, ce par mai degrabă alge filmate în adâncurile unui ocean!

Sigur, există și… variante de gata, se comercializează și online și offline, dar dacă te-ai juca puțin cu fotografiile din telefonul tău sau măcar le-ai sugera copiilor să facă asta, ai putea trăi surprize plăcute la nivel… personal! Până la urmă și imprimeul unei țesături din care se confecționează bluze de vară sau așternuturi vaporoase este obținut tot din imaginația creatoare a cuiva și poți fi chiar tu creatorul viitoarelor imprimeuri!

Nu uita ca următoarea dată când ieși în mijlocul naturii, în grădina ta sau în mijlocul unei pajiști din vârf de munte, să te apleci asupra unei flori sau chiar a unei salate și să vezi ce poți să faci cu… negativul transformat în pozitiv!

Share: