SĂPTĂMÂNA 20 – 26 MARTIE

Dacă astrele pot fi capricioase, măcar voi să vă păstrați optimismul și bucuria fiecărei clipe, zile, săptămâni, luni… Așa cum degetele de la o mână nu seamănă decât că aparțin aceluiași ”beneficiar”, și nativii aceleeași zodii diferă pentru că nu există doi oameni la fel, nici măcar gemenii!

BERBEC – Îți dorești mai mult timp liber pentru tine și asta e mare lucru! Săptămâna asta înțelegi că meriți și tu măcar tot atâta atenție de la tine ca și ceilalți. Profită de primăvara din suflet și relaxează-te activ, cu persoanele cele mai apropiate.

TAUR – Unde te grăbești așa? Încetinește puțin ritmul, ca să trăiești pe deplin conștient fiecare mică bucurie și victorie! Gândește-te că trebuie să îți sincronizezi mișcările cu ale partenerului. Săptămâna asta, tu, săptămâna cealalată, el!

GEMENI – În sfârșit te gândești și la tine, și la cei dragi. Mai lași activitățile profesionale pe planul doi și petreci timp de calitate făcând ce îți place mai mult. Nu uita că plimbările în natură te ajută să îți încarci bateriile, chiar dacă frigul te indispune.

RAC – Chiar că știi să te bucuri de viață! Săptămâna asta te lansezi în activități care de care mai provocatoare, departe de zona ta de confort. Familia se bucură de inițiativele tale… gospodărești, dar nu începe mai multe proiecte deodată!

LEU – Relaxează-te cu familia și amintește-ți că mintea odihnită face jumătate din treabă: găsește soluțiile cele mai eficiente. Dacă mai adaugi la asta și prioritizarea activităților, poți spune că ai dat lovitura. Îngăduie-ți ceva cheltuieli și pentru tine.

FECIOARA – Săptămâna asta trebuie să dai Cezarului ce-i al Cezarului! Acceptă că și partenerul de viață are nevoie de relaxare și de cooperare la treburile zilnice ale casei. Ajutorul tău îi oferă mai mult timp pentru sine, deci și pentru tine!

BALANȚĂ – Treci printr-o perioadă de transformări, așa că ai nevoie de odihnă dar și de susținerea și înțelegerea celor apropiați. Ieși mai mult din casă, să te eliberezi de acea energie care te-a ținut în loc!

SCORPION – Profesional și financiar ești norocos. Săptămâna asta impresionezi prin activitățile tale, așa că meriți să te bucuri de succes. Pe plan sentimental îți trebuie un mic răgaz pentru a-ți aminti de ce faci ceea ce faci, de ce iubești, adică!

SĂGETĂTOR – Cumpătarea nu este tocmai punctul tău forte, dar se pare că săptămâna asta îți iese. Reușești să faci un balans elegant dar și eficient între problemele cu care te confrunți, încât să le rezolvi în timp util, ca să te bucuri și de cei dragi.

CAPRICORN – Pasiunea ta pentru lucrurile bine făcute în gospodărie bucură familia doar dacă nu o implici forțat în ele. Mai bine faceți împreună o plimbare în aer liber, să vă bucurați de natura în transformare decât o cursă încrâncenată la cumpărături.

VĂRSĂTOR – Îndrăznește să te pui pe primul plan, să îți amintești că meriți să fii fericit și dacă te relaxezi, nu doar dacă lucrezi non-stop! Reușitele profesionale tot cu cei dragi trebuie sărbătorite, așa că nu te depărta de ei, visând cu ochii deschiși.

PEȘTI – Cineva acolo sus te iubește și ție tare-ți mai place asta. Săptămâna asta te simți bine pur și simplu, fără să faci ceva anume. Ar fi bine să îți notezi undeva asta, ca să recitești în acele zile în care dedublarea eu-lui prin contrarii revine!

Share: