Așa-i că v-ați revenit din visare și acționați cu ceva mai mult spirit organizatoric? E o săptămână plină de îndrăzneală, pentru că ați reușit să vă adunați și să prioritizați ce aveți de făcut, pentru a avea timp de calitate să vă bucurați și de rezultate.

BERBEC – La tine, totul merge perfect, pentru că și când te odihnești pui la cale mutarea următoare pe plan profesional. Nu are rost să cauți să te schimbi, ci doar să îți acorzi ceva mai mult timp pentru această… odihnă activă.

TAUR – Încă mai ai câte un vechi impuls de a sări în ajutorul omenirii, dar reușești să îți amintești că trebuie început din ograda proprie. Ești relaxat în acțiune și asta îți asigură detașarea de a obține încă mai mult decât ți-ai propus!

GEMENI – Tu ai destule priorități, mai ales că ești ambițios și dornic să le rezolvi pe toate pe nerăsuflate. Ai grijă și de familie, și de planul sentimental, pentru că în goana ta de a rezolva tot, uiți de cele mai importante aspecte!

RAC – Ai dreptate când îți dorești ceva mai multă relaxare, dar până și asta se obține prin exersare constantă. Așa cum reușești să te îngrijorezi constant, așa trebuie să reușești și contrariul. Nici lumea nu a fost creată într-o zi!

LEU – Lasă listele cu bani de dat, pentru că tocmai astea te fac să pui prea multă presiune pe tine. Gândește-te la ce poți și ai să descoperi că lista asta e mai lungă și mai sănătoasă decât cealaltă care te copleșește!

FECIOARA – Știi cum să echilibrezi munca și relaxarea. A mai rămas să echilibrezi și planul financiar cu cel al cheltuielilor pentru răsfăț. S-ar putea să te gândești mai serios la asta și să înceapă să îți și placă!

BALANȚA – Ai dreptate să te simți ușor plictisit, deci acțiunea te prinde mai bine. Totuși, ai grijă să nu acționezi doar de dragul acțiunii! Fii mai cumpătat pe plan familial, amintește-ți că și tu ai nevoie de răsfăț, nu doar cei dragi!

SCORPION – Te-ai mai relaxat puțin și acum acționezi mai eficient pe toate planurile. Ai învățat să prioritizezi activitățile, ca să petreci timp și cu cei dragi, pentru că tu aveai tendința de a-l petrece doar cu tine! Da, ai citit bine!

SĂGETĂTOR – Sigur că vrei ca toate prioritățile tale să fie deja rezolvate… ieri! Doar că nu ești singurul așa. Dacă nu te consolează, măcar ar putea să te ajute să accepți să stai disciplinat într-o așteptare activă, desigur!

CAPRICORN – Așa-i că te simți bine și pe post de ascultător, nu doar de povestitor? În primul rând nu te mai plângi de diverse și atragi și oameni buni, și lucruri bune, făcând asta. Reține rețeta asta de succes și exerseaz-o!

VĂRSĂTOR – Ești favorizat de astre dar asta și pentru că ai început să te favorizezi și tu. Mai lasă și pe ceilalți să își rezolve problemele, pentru că așa ai timp mai mult pentru visarea ta cu ochii deschiși!

PEȘTI – Ai început pregătirile de vacanță încă de la nivel subconștient. Acum începe căutarea destinației perfecte, pentru că bugetul era deja alocat de ceva vreme. Ascultă și părerile celorlalți, cei mici s-ar putea să vrea altceva!

Share: