HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE – 10 SEPTEMBRIE

Uite că a venit și toamna, anotimpul roadelor bogate! Astrele vă ajută să vă bucurați de rezultate bune pe toate planurile, poate ca să mai uitați de nostalgiile acestui anotimp!

BERBEC – La tine, toamna aduce un strop de liniște, după agitația verii. Ai grijă să nu te obișnuiești cu prea multă relaxare, căci nu ești tu acela! Pe plan sentimental se anunță ceva vești bune, dacă știi cum să le privești. Succesul financiar te face să visezi frumos.

TAUR – Hai că poți și tu să respiri în voie, să te bucuri de fiecare clipă și să îți mai și dozezi energia ca să îți ajungă tot timpul. Vezi că se poate? Ai rezultate bune pe toate planurile tocmai pentru că nu mai ai preferințe să se întâmple totul cum și când vrei tu.

GEMENI – Tu îți numeri… bobocii, doar asta se face toamna. După ce te-ai distrat dar ai și muncit destul toată vara, acum tragi linie și aduni! Deja te simți mai bine când afli că e o adunare! Ai grijă de cei mici din familie, să se bucure și ei de prezența dar și de ajutorul tău!

RAC – Tu nu ai un anotimp preferat, dacă e să găsești nod în papură, te descurci și în toiul verii dar și toamna. Ai putea să înveți să te bucuri de ce primești, tocmai ca să ai mai multă liniște sufletească dar să le mai dai o mică pauză și celor dragi, care te susțin tot timpul.

LEU – Ești în toiul un proiect nou și asta te face să te simți și important, dar și tensionat. Totuși, rezultatele bune financiare și profesionale îți răsplătesc efortul. Dacă reușești să te mai și odihnești cu familia și cu prietenii, atunci echilibrul este de-a dreptul perfect!

FECIOARA – Vine vremea ta, bucură-te! Ai scăpat de căldura excesivă a verii, iar acum te poți distra așa cum știi tu mai bine, în aer liber și cu cei dragi alături. Pe plan profesional se anunță rezultate frumoase, dublate și de ceva… rotunjimi îmbietoare pe plan financiar!

BALANȚĂ – Simți că nu ești apreciat la adevărata valoare sau că ești auzit dar nu și ascultat? Trece și asta, vestea bună este că vei reuși să te vezi tu într-o lumină mai bună și asta contează cel mai mult. Ai vești bune pe plan sentimental, deci starea de spirit te împinge mai mult spre visare.

SCORPION – Ai grijă să nu îi mai agiți pe cei din jur, pentru că toamna este totuși un anotimp mai… ocupat decât vara! Bucură-te de viață, de rezultatele bune cu care te poți lăuda pe plan profesional și financiar! Cei dragi îți sunt alături chiar dacă tu ai vrea mai mult.

SĂGETĂTOR – Sentimental ai o mică problemă de comunicare, dar se rezolvă din mers, mai ales că partenerul își dă tot interesul. Pe plan financiar primești vești bune și asta îți dă un mic imbold de a visa frumos la vacanța de iarnă, dacă doar ce te-ai întors din cea de vară!

CAPRICORN – Încă nu ți-ai intrat în ritmul alert al toamnei? Nu-i nimic, ai vreme destulă și pentru asta.   Ia lucrurile ușor, începe cu ce îți place mai mult, conserve și alte bunătăți de casă la care ești expert și de care poți să te bucuri cu cei dragi tot anul!

VĂRSĂTOR – Fără preferințe de anotimp? Ție îți priește orice vreme, dacă nu îți pune piedici la capitolul… acțiune. Faci față cu brio oricărei provocări, iar prima săptămână de toamnă este doar o săptămână încărcată cu tot felul de bunătăți de sezon!

PEȘTI – Pe tine te cam ia nostalgia pe nepregătite, așa că trebuie să îți impui o mică autodisciplină, să te mobilizezi măcar în rezolvarea problemelor alea mărunte la care te pricepi. Asta îți va da curajul să le abordezi cu succes și pe celelalte.

Share: